Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 21 vagyok és még mindig szűz....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21 vagyok és még mindig szűz. Csókon kívül semmi tapasztalatom nincs. Ez mennyire hátráltatna titeket egy kezdődő kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Lány vagyok. Cikinek érzem már, tudom, hogy nem kéne, de így érzek. Úgy érzem teljesen megöli az önbizalmam.

2021. szept. 24. 11:57
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
95%

Dehogy ciki!

Millió oka lehet, nem kell arra gondolni, hogy nem kellettél senkinek.

Én 23 évesen vesztettem el. (Majdnem 24). Meglepődött mikor megtudta, mert ő fél évvel volt idősebb nálam és már gimis kora óta szexelt. De nem zavarta és elvezte is. Azt mondta, hogy tök ügyes voltam. :D

Hidd el, ha ott lennél előtte pucéran és szerelmesek lennétek, tökre nem érdekelné. Baromira izgatnád és ha szeret a legjobbat akarná neked.

2021. szept. 26. 03:16
 22/22 anonim ***** válasza:
Ez butaság! Kivéve ha defektes vagy...
2021. szept. 27. 13:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!