Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van még rajtam kívül valaki,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még rajtam kívül valaki, aki ezért szűz? (...)

Figyelt kérdés

Ugyan nagyon kívánom már a szexet jóideje, sőt kínoz is már a hiánya, de egyszerűen nem megy érzelmek, szeretet nélkül, mert így is kellemetlen lenne.

Egyszerűen nem találok olyan lányt, akit imádnék kívül-belül...

Velem van a baj vagy csak nincs szerencsém?

24 F

2022. jan. 11. 05:45
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
97%
Azzal szerintem semmi gond (sőt), hogy érzelmek nélkül problémás neked a szex, mégis az az érzésem, hogy esetedben ez csak kifogás. Aki ennyire a megfelelő körülményre vár, az általában fél valamitől, vagy nem akarja a célt igazán.
2022. jan. 11. 08:40
 12/28 anonim ***** válasza:
11%
Én a hatalmas méretem miatt nem találok nőt.
2022. jan. 11. 10:30
 13/28 anonim ***** válasza:
72%
Aztán bro' próbálkozol is eleget, udvarolsz, csapod a szelet a csajoknak rendesen? Magától nem fog a nagy szerelem bekopogni az ajtón, hogy helló itt vagyok a tündér lány és húúúúú de odavagyok érted. Ha nem csajozol nem fog menni bro'.
2022. jan. 11. 11:22
 14/28 anonim ***** válasza:
71%
Dehogy próbálkozik, csak sajnáltatja magát. Kérdező, hány randid volt eddig? Nekem volt vagy 20 mire sikerült
2022. jan. 11. 13:53
 15/28 anonim ***** válasza:
59%
Azért nem kell bántani. Nehéz időkön megy át, de ezt te is tudod 14-es.
2022. jan. 11. 13:55
 16/28 anonim ***** válasza:
81%

Csak azt nem tudom mire számít?? Mert ez olyan kérdés, ami azt hivatott sugallni, hogy ő mennyire érzelmes, mennyire "jófiú", mennyire megérdemelne egy lányt, és főleg mennyire szerencsés lenne az a lány aki összejön vele. Minden ilyen kérdés mögött ez van, ezt a gondolatot akarja a fejemben megjeleníteni. Ezzel amúgy nincs is baj, tudomásul van véve. Csak ez a módja az egésznek annyira baromira férfiatlan, hogy ez máris magyarázat arra, hogy a kutyának se kellesz.

Ellenpélda: folytattam már priviből indult csevegést itt egy harminc fölötti szűz pasival. Jófej volt, nem akart ilyen stílusban manipulálni, vállalta hogy ő nagyon-nagyon ügyetlen a csajozásban, neten tök jól el tud csevegni de élőben teljesen bestresszel és leblokkol, elég sokat beszélgettünk, felhívtam, tetszett, vasárnap már nem volt szűz.

Te így az maradsz örökké.

2022. jan. 11. 14:09
 17/28 anonim ***** válasza:
84%
Én a chat.hu-ról szedtem fel egyszer egy szűz pasit, de baromi gáz volt... 😂
2022. jan. 11. 16:17
 18/28 anonim ***** válasza:
94%
Hát jah, szűzként nem lesz senki tapasztalt, de valahol el kell kezdeni. Aztan van aki ráérez elsőre, meg van akinek kell egy kis bátorítás.
2022. jan. 11. 16:19
 19/28 anonim ***** válasza:
96%

Ez a szűz-nem szűz dolog olyan örgödi kör, mint a munkatapasztalat: tapasztalat nélkül nem vesznek fel, de ha nem vesznek fel, úgy ugye nem is lesz tapasztalatod :D

Ki kell törni ebből valahogy... Van, akinek nem számít, hogy szűz vagy. Náluk kell próbálkoznod

2022. jan. 11. 16:22
 20/28 anonim ***** válasza:
95%
14es vagyok: engem se sajnált senki mégis talpra álltam...be kell égni párszor, hogy megtanuld a dolgokat, ez is tanulható dolog, gyakorlat kell belőle. Vegyél erőt magadon és randizz sokat, égj be, tanulj mindig belőle. Amúgy feleségemet is egy ehhez hasonló oldalon ismertem meg...erről ennyit.
2022. jan. 11. 21:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!