Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még rajtam kívül valaki, aki ezért szűz? (...)
Ugyan nagyon kívánom már a szexet jóideje, sőt kínoz is már a hiánya, de egyszerűen nem megy érzelmek, szeretet nélkül, mert így is kellemetlen lenne.
Egyszerűen nem találok olyan lányt, akit imádnék kívül-belül...
Velem van a baj vagy csak nincs szerencsém?
24 F
Csak azt nem tudom mire számít?? Mert ez olyan kérdés, ami azt hivatott sugallni, hogy ő mennyire érzelmes, mennyire "jófiú", mennyire megérdemelne egy lányt, és főleg mennyire szerencsés lenne az a lány aki összejön vele. Minden ilyen kérdés mögött ez van, ezt a gondolatot akarja a fejemben megjeleníteni. Ezzel amúgy nincs is baj, tudomásul van véve. Csak ez a módja az egésznek annyira baromira férfiatlan, hogy ez máris magyarázat arra, hogy a kutyának se kellesz.
Ellenpélda: folytattam már priviből indult csevegést itt egy harminc fölötti szűz pasival. Jófej volt, nem akart ilyen stílusban manipulálni, vállalta hogy ő nagyon-nagyon ügyetlen a csajozásban, neten tök jól el tud csevegni de élőben teljesen bestresszel és leblokkol, elég sokat beszélgettünk, felhívtam, tetszett, vasárnap már nem volt szűz.
Te így az maradsz örökké.
Ez a szűz-nem szűz dolog olyan örgödi kör, mint a munkatapasztalat: tapasztalat nélkül nem vesznek fel, de ha nem vesznek fel, úgy ugye nem is lesz tapasztalatod :D
Ki kell törni ebből valahogy... Van, akinek nem számít, hogy szűz vagy. Náluk kell próbálkoznod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!