Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még rajtam kívül valaki, aki ezért szűz? (...)
Ugyan nagyon kívánom már a szexet jóideje, sőt kínoz is már a hiánya, de egyszerűen nem megy érzelmek, szeretet nélkül, mert így is kellemetlen lenne.
Egyszerűen nem találok olyan lányt, akit imádnék kívül-belül...
Velem van a baj vagy csak nincs szerencsém?
24 F
2 -es válaszoló ! Érdekes ez a te válaszod! Mert azt mondod szánalmas ha egy férfi érzelmekkel együtt akarja az első szex élményét. De lefogadom azt is ha megtudnád valamiképp, hogy a mostani párod kettőnél több nővel volt elötted, akkor meg az a férfi is csak egy disznó.
Akkor most hogy is van ez ?
Gratulálok az összes olyan kommentelőnek, aki csak azért irt, hogy a földbe döngölje a kérdezőt! Ezektől a komnnentektől nem hogy a szextől, de az élettől is elmegy az ember kedve!
A kérdezőnek én azt mondanám, ne várj az igazira. Mert az nem létezik! Ez csaj egy romantikus hazugság semmi több!
A 24 es válaszoló vagyok! Ha figyelmesen olvasod a válaszom észreveheted, hogy én is azt mondom, hogy ne várjon tovább a kérdező. Mindezt mégsem úgy teszem, hogy közben belerúgok, azt mondva milyen szánalmas, hogy te még hiszel a romantikában…
Nem! ezek a válaszok nem tanácsot akartak adni jöttek! Csakis önbizalmat rombolni jöttek.
A 2. válaszoló (20/L) nem szánalmas, szimplán csak nagyon buta és tájékozatlan. Elég rossz lehet vele az élet a sivár felszínessége miatt.
Amúgy én is ezért nem feküdtem le még senkivel, pedig lett volna kivel. De a 2. szerint ilyen nincs. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!