Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van még rajtam kívül valaki,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még rajtam kívül valaki, aki ezért szűz? (...)

Figyelt kérdés

Ugyan nagyon kívánom már a szexet jóideje, sőt kínoz is már a hiánya, de egyszerűen nem megy érzelmek, szeretet nélkül, mert így is kellemetlen lenne.

Egyszerűen nem találok olyan lányt, akit imádnék kívül-belül...

Velem van a baj vagy csak nincs szerencsém?

24 F

2022. jan. 11. 05:45
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
12%
Szerencsétlen szar. Mikor akarsz dugni? Mikor már fel sem áll?:D:D:D Lúzer...
2022. jan. 12. 22:19
 22/28 anonim ***** válasza:
14%

2 -es válaszoló ! Érdekes ez a te válaszod! Mert azt mondod szánalmas ha egy férfi érzelmekkel együtt akarja az első szex élményét. De lefogadom azt is ha megtudnád valamiképp, hogy a mostani párod kettőnél több nővel volt elötted, akkor meg az a férfi is csak egy disznó.

Akkor most hogy is van ez ?

2022. jan. 26. 14:40
 23/28 anonim ***** válasza:
29%
Jó ronda lehetsz, vagy csak nagyon gyökér.
2022. jan. 26. 14:46
 24/28 anonim ***** válasza:
55%

Gratulálok az összes olyan kommentelőnek, aki csak azért irt, hogy a földbe döngölje a kérdezőt! Ezektől a komnnentektől nem hogy a szextől, de az élettől is elmegy az ember kedve!

A kérdezőnek én azt mondanám, ne várj az igazira. Mert az nem létezik! Ez csaj egy romantikus hazugság semmi több!

2022. jan. 26. 14:51
 25/28 anonim ***** válasza:
0%
Figyelj, aki 24 évesen ezen az érettségi szintén áll, hogy imádni valakit kívül-belül, meg ezek a rom-komokból vett hülyeségek, azt nem kell sajnálni.
2022. jan. 26. 15:48
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

A 24 es válaszoló vagyok! Ha figyelmesen olvasod a válaszom észreveheted, hogy én is azt mondom, hogy ne várjon tovább a kérdező. Mindezt mégsem úgy teszem, hogy közben belerúgok, azt mondva milyen szánalmas, hogy te még hiszel a romantikában…

Nem! ezek a válaszok nem tanácsot akartak adni jöttek! Csakis önbizalmat rombolni jöttek.

2022. jan. 27. 07:16
 27/28 anonim ***** válasza:
60%

A 2. válaszoló (20/L) nem szánalmas, szimplán csak nagyon buta és tájékozatlan. Elég rossz lehet vele az élet a sivár felszínessége miatt.

Amúgy én is ezért nem feküdtem le még senkivel, pedig lett volna kivel. De a 2. szerint ilyen nincs. :D

2022. febr. 5. 22:18
 28/28 anonim ***** válasza:
0%
Töketlenek....
2022. febr. 6. 07:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!