Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nők nagy része demi-szexuális?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők nagy része demi-szexuális?

Figyelt kérdés
2017. okt. 7. 20:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a normális férfiak is. Azt hiszem én is az vagyok. Nekem nem elég a vizuális inger hogy szexelni akarjak. Fontosak a (pozitív) érzelmek.
2017. okt. 7. 21:09
 2/6 anonim ***** válasza:
nekem elég egy szép test és már állok mint a cövek ha ott van előttem. szóval nem kell nagyon szerelmesnek lennem, hogy odaverjek alá egy nagyot.
2017. okt. 7. 22:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Volt olyan hogy az exembe egy ido utan mig egyutt voltunk egyszerre csak nem lettem szerelmes bele tobbet es akkor mar nagyon rossz volt vele szexelni. Viszont míg fulig szerelmes vagyok (amihez elsosorban jellem kell) akkor lehet hogy az vagyok.
2017. okt. 8. 07:50
 4/6 anonim ***** válasza:

én nő vagyok, de egy szép,vastag álló farok láttán a puncim átveszi felettem a hatalmat és elkezdek nedvesedni.Bőven elég egy jó farok és egy számomra izgató test,hogy széttegyem a lábam.

Nincsenek nők és férfiak, csak emberek vannak,egyéniségek vannak,kinek mi.

Mint ahogy nincs női és férfi gondolkodás,csak maga a gondolat van. Vannak feminin karakterű férfiak és vannak maszkulin csajok is. Ez nem "nem" kérdése", hanem személyiségé, úgyhogy a spanyol viaszt nem ma olvasztod fel.

2017. okt. 11. 21:16
 5/6 anonim válasza:

Nekem az a tapasztalatom, hogy a nők 80-90%-a demiszexuális (azaz "csak olyanok iránt érez szexuális vonzalmat, akikkel mély érzelmi kapcsolata alakult ki"), míg ez az arány a férfiaknál fordítva van, mondjuk tízből egy. (Sok nőnél úgy tűnik, hogy szívesen "bárkivel" lefekszik, de sok esetben egy régi trauma áll mögötte, tudat alatt csak ilyenkor éli meg, hogy értékelik, elismerik. Ilyenkor érdemes alaposan megnézni az apával való kapcsolatot, lehet elfeledett rossz emlék is a háttérben.)

Van egy izgalmas spirituális megfigyelés ezzel a témával kapcsolatban: a férfiak kettes csakrája a hármassal van erősebb összeköttetésben, a nők kettes csakrája pedig a szívcsakrával. /A kettes csakra felelős (többek között) a szexualitásért, a hármas (többek között) az erőért, a négyes pedig a szívcsakra, a fő témája a szeretet./

2017. okt. 13. 10:44
 6/6 anonim ***** válasza:

#5: Akkor én vagyok az az 1 :D Hiába találkoztam sokkal szebb/csinosabb lányokkal (ezt a haverok mondták, mert én elfogult voltam mindig ^.^), valahogy nem tudtam felizgulni, max konstatáltam, hogy igen ez csinos és kész :) Viszont ha a kedvesemre gondoltam (khmm), akkor megindult "bennem valami" :D Nem is csodálkozom, mert halak az aszcendensem + hold a halak jegyében áll nálam. :)

39/F

2017. okt. 13. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!