Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Szoktatok a nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Szoktatok a nő popsilyukával foglalkozni? Mennyire része ez a szexuális életeteknek?

Figyelt kérdés

A válasz után a korotokat is írjátok ki légyszíves!

Nekem párom csak néha ér hozzá ujjazás közben, viszont egyszer kijelentette hogy ő az analt soha nem próbálná ki. Én élvezem ha hozzáér, de nem erőltetem.

24.n

2017. jan. 2. 15:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%
Én szeretem csinálni, ujjal nyelvel,csak most nincs akinek megtehetném,, 37 F
2017. jan. 2. 15:39
 2/12 anonim ***** válasza:
91%
Én szoktam nyalás közben odatévedek. Próbáltam ujjal is,de nem engedi a nejem,csak nyelvvel
2017. jan. 2. 15:40
 3/12 anonim ***** válasza:
91%
52f voltam
2017. jan. 2. 15:40
 4/12 anonim ***** válasza:
91%
én szeretem izgat ahogy tágul ahogy simogatom szeretem nyalni is. Nincs gondom a popsi sexel sem de nem ez a fő irány :D F 41
2017. jan. 2. 15:43
 5/12 anonim ***** válasza:
91%

Rendszeresen

Benedvesítem az ánuszát és ujjal kényeztetem, töbnyire simogatom és dörzsölöm a bejáratát, kutyapózban eddig minden partnerem imádta

20/F

2017. jan. 2. 15:45
 6/12 anonim ***** válasza:
93%

Mi barátnőmmel 21.én jöttünk össze, minden hónap 21.én van zuhanyzós, együtt fürdős popsiszex. Kedvencünk az amikor hátulról benne vagyunk, szinte már az ölembe ül, és zuhanyrózsával izgatom a csiklóját. Így egyszer olyan orgazmusa volt, hogy konkrétan meg kellett törölnöm és ágyba kellett vinnem, mert nem igazán ment neki a járás.

Egyébként így egy kicsit különlegessé tesszük, nem csináljuk, csak havi egyszer és meg van a varázsa. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem vagyok nagy mérettel megáldva, ő is csak nekem engedte, mert velem tudta élvezni, régen nem engedte meg senkinek. :) 23/F

2017. jan. 2. 15:46
 7/12 anonim ***** válasza:

Igen szokom vele foglalkozni ujjazás közben a popsi lyukát is ujjazom, izgatom mikor hogyan. Nagyon élvezi:D

Férfi 34

2017. jan. 2. 15:48
 8/12 anonim ***** válasza:
Annyira része csak, amennyire a partnerem engedi. Volt aki nem engedte, tabu volt nála már az érintése is, volt aki nagyon szerette, ha foglalkozom vele. 27/f
2017. jan. 2. 15:49
 9/12 anonim ***** válasza:
62%
Én úgy szoktam csinálni a nőknek, hogy először megnyalintom gyengéden a lyukat és környékét, ficánkolok a lyukon a nyelvemmel, nyálat is csurgatok rá bőségesen, majd egyetlen ujjal kezdem el tágítani a lyukat. Miután már könnyen csusszan az egy ujjam, szépen benyálazom a másodikat is és két ujjal kezdem el ujjazni a popsit. Először gyengéden, majd egyre határozottabban, meg is forgatom közben az ujjaimat, külön élvezet nekik. Aztán mikor már lazán megy két ujjal, akkor veszek elő síikosítót is, megkenem vele a bejárat mentén alaposan, a farkamra is rakok és belécsusszanok. Ekkora már kellőképpen kitágul és elkezdem lassan tolni befele, először csak a makkomat aztán pedig egészen tövig lassan. Óvatosan kezdem el pumpálni, majd ahogy egyre könnyebben csusszan ki-be a farkam, mehetnek az erősebb, gyorsabb lökések csípőmet megtekergetve. Utána mehet a vadulás rendesen és a végén természetesen beleélvezek a popsiba óvszer nélkül.
2017. jan. 2. 15:58
 10/12 anonim ***** válasza:
81%

Előjáték közben mindig, hiszen ez is egy női erogén zóna. Én egyébként nem vagyok az anál megszállottja (nagyon macerás) így csak akkor kerül sor rá, mikor a barátnőm felajánlja.

26/F

2017. jan. 2. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!