Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Szoktatok a nő popsilyukával foglalkozni? Mennyire része ez a szexuális életeteknek?
A válasz után a korotokat is írjátok ki légyszíves!
Nekem párom csak néha ér hozzá ujjazás közben, viszont egyszer kijelentette hogy ő az analt soha nem próbálná ki. Én élvezem ha hozzáér, de nem erőltetem.
24.n
Rendszeresen
Benedvesítem az ánuszát és ujjal kényeztetem, töbnyire simogatom és dörzsölöm a bejáratát, kutyapózban eddig minden partnerem imádta
20/F
Mi barátnőmmel 21.én jöttünk össze, minden hónap 21.én van zuhanyzós, együtt fürdős popsiszex. Kedvencünk az amikor hátulról benne vagyunk, szinte már az ölembe ül, és zuhanyrózsával izgatom a csiklóját. Így egyszer olyan orgazmusa volt, hogy konkrétan meg kellett törölnöm és ágyba kellett vinnem, mert nem igazán ment neki a járás.
Egyébként így egy kicsit különlegessé tesszük, nem csináljuk, csak havi egyszer és meg van a varázsa. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem vagyok nagy mérettel megáldva, ő is csak nekem engedte, mert velem tudta élvezni, régen nem engedte meg senkinek. :) 23/F
Igen szokom vele foglalkozni ujjazás közben a popsi lyukát is ujjazom, izgatom mikor hogyan. Nagyon élvezi:D
Férfi 34
Előjáték közben mindig, hiszen ez is egy női erogén zóna. Én egyébként nem vagyok az anál megszállottja (nagyon macerás) így csak akkor kerül sor rá, mikor a barátnőm felajánlja.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!