Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Demiszexuálisként nehéz lesz párt találnom?
Figyelt kérdés
Annyit jelent ez hogy csak az után tudok lefeküdni valakivel hogy erős érzelmeket érzek iránta.
Félek, hogy sok embert elijeszthet ez a dolog, sok ilyen sztorit hallottam már
18F
máj. 28. 21:01
2/10 anonim válasza:
Normális embereket kétlem hogy akadályozná ez. Ha valaki csak emiatt utasít el akkor legalább tudod hogy nem vesztettél semmit, sőt. A legjobb hogy a szemét dobja ki saját magát 😂
3/10 anonim válasza:
2. Orgonamotor be, akkordok lenyom: ááááámen!
4/10 anonim válasza:
Kisgyerekként fogalmad sincs miről beszélsz! Hogy mik azok az erős érzelmek! Egy nyegle kamasz botladozásai össze sem hasonlítható egy igazi férfi szerelmével!
5/10 anonim válasza:
4. Már csak józan ésszel belegondolva is esélyes, hogy te nem vagy képben. 18 éves korára a kamaszok nagy része túl van már a szexen. Ha valaki nincs túl rajta, akkor is el tudja döteni, hogy le tudna-e feküdni valakivel, aki csupán vonzó, vagy nem. Lehet, pont azért, mert nem voltak még erős érzelmek, azért látja magán jobban azt, amit te csak itt tippelgetsz a nagy beképzelt fejeddel és lekezelő stílusoddal, amit gondolom, továbbra is használni fogsz, ahogy nekem reagálsz. :D
6/10 A kérdező kommentje:
4es
Köszi szépen, nagyon ismersz és a múltbéli kapcsolatomat is kiválóan ismered asszem.
Nem kötekedni meg kostolgatni kéne, hanem normális választ adni a kérdésre, vagy ignorálni azt.
máj. 28. 22:21
7/10 anonim válasza:
5-ös vagyok. Szerintem nem feltétlen nehezebb, mert sok nőnek még tetszhet is, hogy nem akarod egyből lefektetni, ahogy a férfiak többsége. Viszont kéősbb már gond lehet sajnos, hogy ők már akarnák, te meg még nem.
A 4-essel ne foglalkozz, ő egy troll. Hülyeségeket ír. 18 évesen simán el tudja magáról dönteni valaki, hogy demiszexuális-e vagy nem.
8/10 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ez gond lenne, én nálad 8 évvel idősebb nőként preferálom így a szexet, intim dolog a számomra. Ha abszolút aszexuális lennél, az már inkább megnehezítené a dolgodat.
9/10 anonim válasza:
Vagy ha csak szexvágyaid lennének olyan emberek felé akik már nem léteznek
10/10 anonim válasza:
En is csak igy tudok szexelni, kell az erzelem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!