Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem találni elfogadoló párt?
Van egy sokak számára különleges / elfogadhatatlan fétisem, mégpedig az erényöv. Van olyan nő aki ezt el tudja fogadni, sikerülhet így is párt / feleségét találni? Eddig sajnos nem volt olyan aki pozitívan fogadta volna.
Köszönöm a segítő válaszokat.
Te hordod vagy ő kell hordja?
Mert ha te akkor kB mindegy neki, hogy mi van rajtad szexhez úgyis leveszed...
Ha neki kell na az már nehezebb téma.
Ha sok pénzed van, én elfogadom hogy erényöved van. Ha te is elfogadod, hogy a pénzed az enyém és szexelek mással.
22L
Én találtam ilyen párt - a feleségemet - aki nemcsak elfogadja hanem kifejezetten szereti az efféle játékokat.
Persze a fantáziát néha félre kell tenni mert a valóságban tök máshogy működnek a dolgok, de a lényeg h nem futott ki a világból amikor felhoztam ezt a témát (bdsm), azóta meg már jópár dolgot kipróbáltunk.
Nem mondom hogy egyszerű mert előtte több barátnőm is volt akik egyáltalán nem tudták elfogadni a bdsm-et, az erényöv szóba se jött. De sztem nem érdemes feladni mert azért akadnak ilyen nők is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!