Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Ha nem tudnátok párt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha nem tudnátok párt találni, viszont lennének ilyen nagyon valósághű robotok, akkor élnétek egy robot-feleséggel, aki főz, takarít, és lehet szexelni vele, vagy nem? Miért?

Figyelt kérdés

2024. jan. 20. 17:39
A kérdező szavazást indított:
Élnék robot-feleséggel
Nem
28 szavazat
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
77%
Főz és takarít, arra jó lenne, robot másra nem.
2024. jan. 20. 17:40
 2/21 anonim válasza:
29%
Egyet ertek
2024. jan. 20. 17:41
 3/21 anonim ***** válasza:
77%
Pár évtized múlva szerintem egész jó robotok lesznek.
2024. jan. 20. 17:44
 4/21 anonim ***** válasza:
60%
Nem, a robotnő nem pisil-kakil-pukizik-menstruál, én meg izgulok ezen testfunkciókra, úgyhogy nálam kizáró ok, hogy nincs működő szervezete. Még egy transz nő is jobb választás, mert az legalább a menzeszen kívül a többit tudja.
2024. jan. 20. 17:44
 5/21 anonim ***** válasza:
63%
Nem, semmi szexualitást nem tudok elképzelni egy géppel. Egyszerűen azért, mert nem érez. Nem tudja értékelni ha valaki ügyes és érzéki.
2024. jan. 20. 17:45
 6/21 anonim ***** válasza:
83%
#5 Az utóbbit lassan már a nők sem 😂
2024. jan. 20. 17:47
 7/21 anonim ***** válasza:
85%
Nem beszélgetnék vele meg ilyenek, de a szex meg a házimunka mehetne. Kivéve ha már annyira fejlett lesz az AI, hogy egy ilyen robot kvázi élőlénynek lesz tekinthető, de az nem most lesz, ha lesz valamikor egyáltalán.
2024. jan. 20. 17:48
 8/21 anonim ***** válasza:
64%
Nincs lehetőségem igazi nőre, mert nem vagyok elég jó hozzá, ló helyett szamárnak jó lenne.
2024. jan. 20. 17:50
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Én vagyok olyan maradi, hogy azzal szeretnék együtt élni és szexelni akit szeretek is. Egy robotot pedig nem tudnék még akkor sem, ha fejlett lenne. Tehát nem.
2024. jan. 20. 17:56
 10/21 anonim ***** válasza:
80%
Én aggódnék, hogy szopinál elromlik, pl nem tudom kihúzni a szájából, és abban a szituban kéne mentőt hívnom. Mit is mondjak, kész para az ilyen "nő"...
2024. jan. 20. 18:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!