Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ki demiszexuális itt rajtam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki demiszexuális itt rajtam kívül?

Figyelt kérdés

Hogyan élitek meg?

Zavar esetleg?

18F

máj. 17. 13:31
 1/6 anonim ***** válasza:
88%

Mindig is az voltam, képtelen lennék akárcsak megölelni is valakit érzelem nélkül.

55 F

máj. 17. 13:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Az milyen amúgy?
máj. 17. 13:41
 3/6 anonim ***** válasza:
72%
2: Ezt régen úgy hívták: normális. Csak azzal szexelsz, akit szeretsz is. Ennek kéne lennie az alapnak.
máj. 17. 13:42
 4/6 A kérdező kommentje:

2es

Annyit jelent, hogy a demiszexuális ember számára a csók/szex nem megy érzelmek nélkül, de fizikai szinten sem

Tehát ha én mondjuk (nem tudom miért) de mondjuk egy tök ismeretlennel most lefeküdnék akkor nem is működne a "berendezés"

máj. 17. 13:46
 5/6 anonim ***** válasza:

"Ezt régen úgy hívták: normális. Csak azzal szexelsz, akit szeretsz is. Ennek kéne lennie az alapnak."

Nem ezt jelenti. A demiszexuális, csak olyan ember felé vagy képes BÁRMIFÉLE szexuális vonzalomra, akihez érzelmileg is közel állsz. Szóval lényegében olyan, mint az aszexuális, leszámítva esetleg egy hozzá közel álló emberek szűk körét.

máj. 17. 14:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Szóval ha képes vagy olyan emberek gondolatára, képeire stb. maszturbálni, akikhez nem állsz igazán közel, akkor nem vagy demiszexuális.
máj. 17. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!