Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok akik sok férfival...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok akik sok férfival voltatok, miért nem szégyellitek magatok?

Figyelt kérdés
Azok a nők akik két kezükön nem tudjátok megszámolni hány férfival feküdtek le, hogy tudtok a tükörbe nézni nap mint nap?

2024. jún. 16. 23:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/82 A kérdező kommentje:
A 20-as válaszomban be van linkelve hogyan kellene az embereknek ehhez hozzá állni. Aki nem így áll hozzá az szánalmas. Tetszik vagy nem, ez van.
2024. jún. 18. 10:17
 62/82 anonim ***** válasza:
70%

Neked mi a sok férfi? Hol kezdődik egy nőnél az, hogy sok férfi?

2sok? 3? Vagy 133?

Vagy azt a nőt is elítéled aki össze házasodott élete szerelmével, szült neki 3 gyereket, de szerencsétlen férj autóbalesetben meghalt? Az a nő is egy utcalány már?

Vagy mégis írd már le a tökéletes nő receptjét.

2024. jún. 18. 12:05
 63/82 A kérdező kommentje:
Leírtam hogy ha a két kezeden nem tudod megszámolni az sok.
2024. jún. 18. 13:42
 64/82 anonim ***** válasza:
85%

Akkor 10 még megfelel 11 már sok?

Vagy mégis hogy működik?

Vagy az ismerkedést is így kezded:

"Szia Enikő? Neked hány pasi volt az életedben?

12

Hű de egy riherongy k.urva vagy. Takarod a g.ecibe, ekkora örömlánnyal szóba sem állok."

Vagy megismered Enikőt, megkedveled. Egy okos, csinos, talpraesett csaj, akivel el tudod képzelni az életet és 3-4 hónap mikor kezded megszeretni, akkor kérdezed meg, hogy ugyan Enikő neked mennyi férfi volt az ágyadba, mondja 15, akkor küldöd el?

Mert egyik sem életszagú.

2024. jún. 18. 13:49
 65/82 anonim ***** válasza:
5%
Kíváncsi ,hogy azoknak akik leszólták a kulcsos példámat megfelelne-e egy olyan ház ahova bármikor bejöhet egy rabló és kifoszthatja.
2024. jún. 18. 13:54
 66/82 anonim ***** válasza:
72%

Abban az esetben mi van, hogy jó a lakat, de a kulcs ki akar próbálni új lakatokat is?

A lakat meg rozsdát szed össze csak azért, mert a kulcs kíváncsi volt?

2024. jún. 18. 14:03
 67/82 anonim ***** válasza:
35%

Gyerekkoromban úgy neveltek mint a zárdában.

A szex bűn, és minden ami a testtel kapcsolatos az megvetendő. Csak szűzen lehet boldog az ember, s azt a majdani férjemnek kell tartogatnom. Folyton gyónnom kellett a papnak is, anyámnak is. Soha, sehova nem mehettem (még osztálykirándulásra sem!) A kottás-könyv szerint nagyon boldognak kellett volna lennem a tisztességemmel együtt, de a valóságban iszonyúan boldogtalan voltam.

Az egyetemi évek hoztak fel, és kiszabadulást.

A szobatársam lett az első szexpartnerem - megszerettem a saját nememet, és/mert nem kellett félni a terhességtől. Ő világosított fel mindenről - gyakorlati bemutatókkal egybekötve.

Én kiváló tanuló voltam, ő pedig egy profi r.banc. Jól kiegészítettük egymást. De én maximalista vagyok, így igyekeztem behozni a szex terén a lemaradásomat. az egyetem utolsó két éve már úgy telt, hogy vagy tanultunk, vagy szexeltünk - igaz, mindkettőt csúcsra járatva. Én felzárkóztam r.bancságban a barátnőmhöz, ő viszont hozzám a tanulásban!

És nagyon boldogan szemléltem a valós életet.

Egy cseppet sem szégyellem - és nem is bántam meg - hogy volt nap, amikor több fiúval/lánnyal szexeltem, mint anyám, apán egész életében együttvéve.

Hogy szégyellem-e magam?

Ugyan miért tenném? Lediplomáztam, mára van 2 tündéri gyerekem, egy csoda férjem, és imádom az életet élni!!!

Az totál hidegen hagy valakinek ez nem tetszik; nem akarok és nem is fogok a kérdező bigott, idióta erkölcsi elvárásainak megfelelni.

2024. jún. 18. 15:46
 68/82 anonim ***** válasza:
21%
#61: Úgy kellene hozzáállniuk, SZERINTED. Csak a világ nem úgy működik, ahogy SZERINTED kellene neki. Még mindig az van, hogy Neked nem jut punci és ezért utálsz mindenkit, ahelyett, hogy magadba néznél.
2024. jún. 18. 17:05
 69/82 A kérdező kommentje:
Nem csak szerintem. Ez a short 11000 lájkot kapott.
2024. jún. 18. 17:14
 70/82 A kérdező kommentje:
2024. jún. 18. 17:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!