Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok akik sok férfival voltatok, miért nem szégyellitek magatok?
Neked mi a sok férfi? Hol kezdődik egy nőnél az, hogy sok férfi?
2sok? 3? Vagy 133?
Vagy azt a nőt is elítéled aki össze házasodott élete szerelmével, szült neki 3 gyereket, de szerencsétlen férj autóbalesetben meghalt? Az a nő is egy utcalány már?
Vagy mégis írd már le a tökéletes nő receptjét.
Akkor 10 még megfelel 11 már sok?
Vagy mégis hogy működik?
Vagy az ismerkedést is így kezded:
"Szia Enikő? Neked hány pasi volt az életedben?
12
Hű de egy riherongy k.urva vagy. Takarod a g.ecibe, ekkora örömlánnyal szóba sem állok."
Vagy megismered Enikőt, megkedveled. Egy okos, csinos, talpraesett csaj, akivel el tudod képzelni az életet és 3-4 hónap mikor kezded megszeretni, akkor kérdezed meg, hogy ugyan Enikő neked mennyi férfi volt az ágyadba, mondja 15, akkor küldöd el?
Mert egyik sem életszagú.
Abban az esetben mi van, hogy jó a lakat, de a kulcs ki akar próbálni új lakatokat is?
A lakat meg rozsdát szed össze csak azért, mert a kulcs kíváncsi volt?
Gyerekkoromban úgy neveltek mint a zárdában.
A szex bűn, és minden ami a testtel kapcsolatos az megvetendő. Csak szűzen lehet boldog az ember, s azt a majdani férjemnek kell tartogatnom. Folyton gyónnom kellett a papnak is, anyámnak is. Soha, sehova nem mehettem (még osztálykirándulásra sem!) A kottás-könyv szerint nagyon boldognak kellett volna lennem a tisztességemmel együtt, de a valóságban iszonyúan boldogtalan voltam.
Az egyetemi évek hoztak fel, és kiszabadulást.
A szobatársam lett az első szexpartnerem - megszerettem a saját nememet, és/mert nem kellett félni a terhességtől. Ő világosított fel mindenről - gyakorlati bemutatókkal egybekötve.
Én kiváló tanuló voltam, ő pedig egy profi r.banc. Jól kiegészítettük egymást. De én maximalista vagyok, így igyekeztem behozni a szex terén a lemaradásomat. az egyetem utolsó két éve már úgy telt, hogy vagy tanultunk, vagy szexeltünk - igaz, mindkettőt csúcsra járatva. Én felzárkóztam r.bancságban a barátnőmhöz, ő viszont hozzám a tanulásban!
És nagyon boldogan szemléltem a valós életet.
Egy cseppet sem szégyellem - és nem is bántam meg - hogy volt nap, amikor több fiúval/lánnyal szexeltem, mint anyám, apán egész életében együttvéve.
Hogy szégyellem-e magam?
Ugyan miért tenném? Lediplomáztam, mára van 2 tündéri gyerekem, egy csoda férjem, és imádom az életet élni!!!
Az totál hidegen hagy valakinek ez nem tetszik; nem akarok és nem is fogok a kérdező bigott, idióta erkölcsi elvárásainak megfelelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!