Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok akik sok férfival voltatok, miért nem szégyellitek magatok?
Figyelt kérdés
Azok a nők akik két kezükön nem tudjátok megszámolni hány férfival feküdtek le, hogy tudtok a tükörbe nézni nap mint nap?2024. jún. 16. 23:38
41/82 anonim válasza:
Kérdező 🤣🤣
Én csak azt ítélem el, ha érdeklből szexel a nő vagy ha puncival akar mindent elérni. Elég sok ilyen van
Ha 20 pasival lefeküdt 10 év alatt azért mert élvezi, szereti a szexet azt nem ítélem el.
42/82 anonim válasza:
És hála istenek kevés ilyen idióta pasi van mint te. Mert melletted kihallhatott volna az emberiség.
43/82 Nincstovább válasza:
Ki mondta, hogy nem szerelemből tettük? Hol látsz itt olyat leírva, hogy ne lennénk hűségesek? Amúgy a kulcs-záras témát megfordítva kicsit… ha van egy kulcs ami küllemre, amiről a zár elhiszi, hogy az ő kulcsa, megnyílik neki, aztán ez a kulcs ezen felbátorodva tovább áll, akkor az a zár inkább rozsdáljon el, mintsem újabb kulccsal próbálkozzon, annak reményében, hogy ez a kulcs az a kulcs? Az ilyen felfogás miatt tartunk ott, ahol. Mi jogosít fel téged kérdező, hogy bárkit is becsmérelj? Miből veszed a bátorságot, hogy leszólj bárkit is? Nem jutott dinnyeföld igaz? Vagy a te kulcsod mégsem olyan jó, hogy bárki a zárjába fogadja? Hidd el nekem, hogy a legnagyobb probléma a kulcsod anyaga, mert törékeny, mégis otromba, az ilyen kulcsok sehova se kellenek, főleg nem egy olyan zárba, ahol a zár tudja magáról, hogy nem azonos anyagból készült a kulccsal…
44/82 anonim válasza:
#38: Férfiként írom, hogy egy gyöpös, buta incel vagy, aki akkor volt a legközelebb egy puncihoz életében amikor megszületett és a távolság azóta csak nő. Sajnálom, mármint tényleg! Amúgy arról hallottál már, hogy amit írsz az egy vélemény a sokból, mások meg másképp látják? A kutyás példádnál maradva: a kutya legalább tudja, hogy a saját dolgával legyen elfoglalva és nem ítélkezik olyan kérdésekben amik Őt nem érintik. Mert, hogy Téged a szexualitás nem érint és nem is fog soha, abban egészen biztos vagyok.
45/82 anonim válasza:
Van sok megmunkálatlan nyers kulcs ami semmilyen zár at nem nyit mert túl nagy az egoja a kis ajtózár (ak) hoz képest.
46/82 A kérdező kommentje:
A kulcs lakat baromságot nem is én írtam. Persze, a több mint 10 férfival mind szerelemből volt. Legalább beismernétek hogy ribik vagytok.
2024. jún. 17. 14:47
47/82 anonim válasza:
Nem azok. TE viszont egy élettelen, incel kis pöcs vagy aki képtelen feldolgozni, hogy nem jut neki punci, ezért haragszik a világra és főleg a nőkre.
48/82 anonim válasza:
#46 Te egy olyan recskahuszar vagy, mint amit a #42-es a #44 tokeletesen leirt.
49/82 anonim válasza:
Engem nem zavar, ha egy nőt már több pasi megdolgozott. Rosszul vagyok a konzervatív apácáktól.
50/82 A kérdező kommentje:
Támadtok és sértegettek ahelyett hogy magatokba néznétek.
2024. jún. 17. 16:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!