Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok akik sok férfival...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok akik sok férfival voltatok, miért nem szégyellitek magatok?

Figyelt kérdés
Azok a nők akik két kezükön nem tudjátok megszámolni hány férfival feküdtek le, hogy tudtok a tükörbe nézni nap mint nap?

2024. jún. 16. 23:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/82 anonim ***** válasza:
88%
#50 képzeld el magunkba néztünk, tisztában vagyunk a számokkal, és nem szégyelljük magunkat. Ezt próbáld meg feldolgozni.:)
2024. jún. 17. 16:47
 52/82 A kérdező kommentje:
Fogadni merek hogy csak itt név nélkül meritek ezt beismerni, mert tudjátok hogy szégyen amit tettetek.
2024. jún. 17. 16:58
 53/82 anonim ***** válasza:
77%
#52 Nyomathatod a suketelest, not csak kepernyon latsz !
2024. jún. 17. 17:00
 54/82 anonim ***** válasza:
86%

Igen, mert a valóéletben szinte senkit nem érdekel, az emberi értékek nem abban rejlenek, hogy hány emberrel voltam. De valószínű te vajmi keveset tudsz a valós emberi értékekről. Akit érdekelt ez, volt partner, annak elmondtam, nem szégyelltem egyáltalán. Ide is szívesen leírom, nekem összesen 16 partnerem volt eddig, mindent számolva. A férjem a 11-es a további 5 pedig már mindkettőnk listájára ment.😉

(#51 vagyok)

2024. jún. 17. 17:17
 55/82 anonim ***** válasza:
0%
Azért mert kis ribik akik imádják a faszt,mindet jól seggbe kell kúrni,hogy tudják ki a főnök.
2024. jún. 17. 17:18
 56/82 anonim ***** válasza:
72%
Srácok, ne etessétek a trollt😂 most már nyilvánvaló, hogy az a kérdező.
2024. jún. 17. 17:37
 57/82 A kérdező kommentje:
Elég egy normalis nőt találni szerencsére. Az olyan szánadékokkal mint ti pedig nem kell törődni.
2024. jún. 17. 17:52
 58/82 anonim ***** válasza:
71%
Az a nő csak a te álmaidban, fantáziádban, gondolataidban létezik, de necces hogy azt is el, és nem megk.rod. Egy valamit tanulj meg hogy tényleg felnőtt férfiként tudj gondolkodni. Hogy egyszerűbb elfogadni embereket, szokásokat, gondolkodásmódot, mint szélmalomharcot vívni, ergó neked se fog menni a széllel szemben h.gyozás, de a sok próbálkozás miatt előbb vagy utóbb nyakig fog érni a húgy.
2024. jún. 17. 18:57
 59/82 anonim ***** válasza:
63%
#57: Normális nő szóba sem fog állni Veled. Amúgy - bár férfi vagyok - ötven feletti partnerrel voltam és büszke vagyok rá, sőt egy nőnél sem gondolnám ezt hátránynak.
2024. jún. 17. 20:00
 60/82 anonim ***** válasza:
64%

38: - "A nőstény kutya legalább próbál elszaladni a 20 kan elől akik eszetlenül próbálják megdugni, ti pedig gond nélkül alá feküdtök 20 férfinak. Még egy nőstény kutyában is több a tartás mint bennetek. Hát lányok, kudarcot vallottatok mint emberi lény."

Ó te szegény fatökű nyomoronc!

Tudod a kutya és az ember között nem csak az a különbség, hogy a kutyák négy lábon járnak: a kutyák genetikája csak akkor teszi lehetővé a párzást, ha a szuka tüzel. Az ember esetében egy nő(nagyjából) bármikor akárhány hímmel képes közösülni. A kutya fajfenntartásból üzekedik, az ember fajfenntartásból, és örömszerzésből is! Tudod: a Teremtő minden élőlénynek megadta a programot a DNS-ben! Amiről te itt hablatyolsz, az egy idióta erkölcsi önámítás, egy orbitális baromság, ami tökéletesen szembe megy a Teremtő akaratával! Ez kb. akkora hülyeség, mint a papi cölibátus! Hihetetlenül ostoba vagy jóember!

Ki az a féleszű emberi lény, aki a te normáidnak meg szeretne felelni? Ugyanolyan agy-mosott, megtévesztett, önálló gondolkodásra képtelen szerencsétlenek, mint amilyen te is vagy! Részvétem a családodnak!

2024. jún. 18. 08:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!