Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok akik sok férfival...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok akik sok férfival voltatok, miért nem szégyellitek magatok?

Figyelt kérdés
Azok a nők akik két kezükön nem tudjátok megszámolni hány férfival feküdtek le, hogy tudtok a tükörbe nézni nap mint nap?

2024. jún. 16. 23:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/82 anonim ***** válasza:
89%

Egy normális épeszű nő pedig nem áll szóba ilyen férfival, mint te. Függetlenül attól, hogy hány partnere volt.

Szerintem nagyon jól is teszi.

#4 voltam.

2024. jún. 17. 00:16
 12/82 Nincstovább ***** válasza:
92%

Hogy nézünk tükörbe?🤣🤣🤣

Úgy mint te, csak mi mosolyogva😘

2024. jún. 17. 00:18
 13/82 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező kinek hiszed magad? Torzult személyiségű, meghasonlott emberek írogatnak ilyesmiket egy szexuális témával foglalkozó topikba. Olyan vagy, mint a pap, aki bemegy a kupiba prédikálni és két miatyánk közt leszopat néhány kurvát, a misén meg az összes ministráns fiút.
2024. jún. 17. 00:18
 14/82 anonim ***** válasza:
92%
Irigy vagy.
2024. jún. 17. 00:27
 15/82 A kérdező kommentje:
Nincs mire irigynek lennem lányok. Szánalmasak vagytok. De legalább annyi boldogság legyen az életetekbe hogy több faxt fogtok mint kilincset.
2024. jún. 17. 01:12
 16/82 anonim ***** válasza:
94%
Egyébként ha neked ez nem szimpi, keresel egy szűz lányt, gond megoldva. Nem tudom miért kell másokat lekurvázni emiatt!? Annyi rossz dolog van a világban, tényleg az a bajod, ha egy nő több férfivel szexelt? Egyébként semmi közöd nincs hozzá… nem jössz össze ilyen nővel, és ő is jól jár.:)
2024. jún. 17. 01:18
 17/82 anonim ***** válasza:
94%

Nekem igaz, csak 7 volt, de ha 17 lett volna azt sem lenne okom szégyellni. Nem csaltam meg soha senkit, és pénzért sem csináltam, tehát sem gerinctelen patkány, sem riherongy nem vagyok, és nem lennék akkor sem ha több pasival szexeltem volna.

Ha a pasik akik 10+ nőt dugtak nem szégyellik magukat, a nőknek miért kéne? Ugyanaz.

38/N

2024. jún. 17. 01:44
 18/82 anonim ***** válasza:
90%
De tényleg miafaszt zavar ? Ha rendesen tisztálkodik, pláne évekkel később, semmi nyoma sincs annak hogy hányszor szexelt. Nevetséges misztikus jelentőséget tulajdonítasz egy kb sima testmozgásnak megfelelő viselkedésnek.
2024. jún. 17. 02:31
 19/82 anonim ***** válasza:
85%

Ha nem lennél irigy, nem lennél indulatos.

Vagy azt irigyled, hogy nőként milyen könnyű szinte energiabefektetés nélkül szexelni, válogatni.

Ami igaz is, kis túlzással.

Vagy szeretnél olyan férfi lenni, akiket egy, ilyen nő kiválaszt, de te nem vagy se alfa, de még csak béta sem.

Gondolom barátnős béta élet se jut neked.

Ha boldog lennél, akkor keresnél egy szűzlányt, akinek nem is fontos a testiség, hanem a párjában inkább egy barátot keres.

2024. jún. 17. 02:37
 20/82 A kérdező kommentje:

Elmondom mégegyszer hátha valamelyikőtök végre meg is érti. Aki nem komoly kapcsolatban fekszik le valakivel az egy nyomi. Nem kell véglezekben gondolkodni de mindennek van határa. Nincs mit irigyelni azon ha valaki riherongy. Halgassátok meg hogy is van ez.

[link]

2024. jún. 17. 04:16
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!