Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok akik sok férfival...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok akik sok férfival voltatok, miért nem szégyellitek magatok?

Figyelt kérdés
Azok a nők akik két kezükön nem tudjátok megszámolni hány férfival feküdtek le, hogy tudtok a tükörbe nézni nap mint nap?

2024. jún. 16. 23:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/82 anonim ***** válasza:
93%

A saját életem nem neked fogom élni, és aszerint dönteni, hogy neked mi tetszene.

29n és több mint 10 pasival a hátam mögött.

2024. jún. 17. 04:22
 22/82 A kérdező kommentje:
Meghallgattad a videót? Már ha beszéled a nyelvet egyáltalán. Amit ott hallasz az mind igaz. Szomorú ha te nem így látod ezt.
2024. jún. 17. 04:26
 23/82 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező!

Az igazság az, hogy először is a valóéletből meríts tapasztalatot, és ne a videókból. Egy butanő, mint ahogy nevezed az itteni lányokat, akik valójában is tapasztalt lányok, nők, feleségek, anyák, a múltjukat számításba is véve, tisztességes emberek, s társai, egy embernek. De az akinek az életét, s most alpárian fogok fogalmazni, napi, heti, havi, vagy éves szinten több f.szt fognak mint kilincst, is tisztességes emberek. Mert egy embert nem a szexualitása alapján kell beskatulyázni! Ezek a lányok, ott vannak az élet minden területén. Tőlük függsz nap mint nap, csak te nem tudsz róla ugye? Hogy a bolt ahova jársz, vagy pont az orvos, vagy aki a hivatalban ügyintéz, vagy a villamosvezető lány, vagy a ruhabolt ahol a rongyaid veszed, vagy a fodrászod, de még sorolhatnám, hogy ezeknek a lányoknak, nőknek nincs a homlokukra írva téve egy számláló hogy mennyi férfivel szexeltek.

S a lényeg! Te egy nagyon durván nőgyűlölő hímsoviniszta, előíteletes, ráadásul, erősen frusztrált, tapasztalatlan, a lányoknál, nőknél sikertelen, a komfortzónáját el nem hagyó, az internetre épített ismeretekre alapuló magát felsőbbrendűnek gondoló mindenki felett magát okosabbnak tartó, dühös kisfiú vagy, aki csak szajkózza a média által generált közerkölcsi normát.

2024. jún. 17. 06:00
 24/82 anonim ***** válasza:
89%
23 for president!
2024. jún. 17. 07:04
 25/82 anonim ***** válasza:
87%
Ilyet altalaban olyan ir ki, aki nem kepes lefektetni senkit.
2024. jún. 17. 07:49
 26/82 anonim ***** válasza:
88%
Ez a kérdés a saját nyomorod kivetülése. Boldogtalan vagy és valószínű, hogy irigy. Bizonyos felvett társadalmi viselkedés, morál mintája amiben felnőttél nem egyezik a vágyaiddal. Ez a kognitív disszonancia. Mint mindig most is csak azt tudom tanácsolni, hogy a saját démonjaiddal foglalkozz mások bírálása helyett, mert a világ nem fog változni érted, de a te világképed még változhat, hogy egy jobb életed legyen.
2024. jún. 17. 08:08
 27/82 anonim ***** válasza:
92%
Veled semmilyen nő nem fog szóbaállni soha.
2024. jún. 17. 08:42
 28/82 anonim ***** válasza:
92%
Miert kellene ezt szegyellni?
2024. jún. 17. 08:44
 29/82 anonim ***** válasza:
84%

Én megnéztem a videót. Tessék bevonulni szerzetesnek, lesznek kis haverjaid akik osztják a nézeteidet, a szexen aggódnod sem kell, szegényes, önzetlen életet élhetsz.:D

Egyébként amikor csak házasságban lehetett szexelni a női orgazmus létezéséről sem tudott az átlag ember, rengeteg nő csak kötelességből “elviselte” a szexet, mert élvezni nem tudta, majd szépen sorjában szülte a gyerekeket. De már 2024-et írunk. Képzeld el kedves kérdező, a legtöbben törekszünk arra, hogy élvezzük a szexet. Sőt, képzeld, van olyan nő, aki egy másik NŐvel élvezi a szexet, vagy férfi egy másik férfival. :)

Én még mindig a szerzetesi életet ajánlom, vagy vonulj el a Föld valami gyéren lakott részére, és élj teljesen egyedül ott.:)

2024. jún. 17. 09:24
 30/82 anonim ***** válasza:
90%

Képzeld kedves kérdező, hogy a legnagyobb fertő az apácazárdákban és a templomokban van.

Olyan orgiákat csapnak amiről jobb nem tudni. Több óvszert találnak az apácazárda WC-jében, mint pesten egy 10 emeletes társasházban.

Mellette mondj egy olyan papot akinek nincs törvénytelen gyereke?

Akkor miről is beszélünk? Ki a rosszabb? Én aki fiatalként kiéltem magam és 30+osként boldogan élek a férjemmel, minden értelemben kielégülten.

Vagy az a pap/apáca aki felesküdött Istenre és az első adandó alkalommal engedtek a "bűn" csábításának és fajtalankodtak?

Ja és még a pedofíliáról nem is beszéltünk... hányszor lehetett hallani, hogy a szüzességet fogadó papok gyereket molesztáltak? Ez mennyivel jobb, mint az a nő akin végig ment 3 focicsapat?

2024. jún. 17. 10:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!