Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Prostituáltak hány évesen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prostituáltak hány évesen kezdtétek? Most is csináljátok?

Figyelt kérdés
2024. jún. 10. 13:34
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/72 anonim ***** válasza:
33%
56 sajat eletedben dontsd el h neked mi a jo ne masnak mondd h mit csinaljon koszii
2024. jún. 10. 16:38
 62/72 anonim ***** válasza:
11%
A kérdésre a válaszom: nem tudom mert én sosem voltam. Viszont csak olyan férfival jövök össze, aki nem csöves. Tehát egy kőműves v buszvezető szóba se jöhet!
2024. jún. 10. 16:40
 63/72 anonim ***** válasza:
86%

59

"Nekem van egy párom aki finanszírozza a jogi tanulmányaim és eltart amíg suliba járok utána pedig közösen tervezzük a jövőnket. 21l"

Ez egy párkapcsolat, teljesen rendben van.

Nem egy kategória azzal, akit hétvégente ötvenezret kap a szopás+análért. És ha a fickó talál szebbet, fiatalabbat, olcsóbbat, akkor a csaj le lesz cserélve.

2024. jún. 10. 16:47
 64/72 anonim ***** válasza:
100%
62. Mi a gondod a buszvezetőkkel? Nagyon hasznos, fontos emberek, és nem is keresnek rosszul! Van egy ismerősöm, akinek van ilyen végzettsége is, bár most teljesen mást csinál, és nagyon jó házassága van egyébként. Most én, hogy nem ilyen végzettségem van, és beszélek 5 idegen nyelvet, nem hiszem, hogy annyira különb lennék.
2024. jún. 10. 16:51
 65/72 anonim ***** válasza:
76%

Engem az érdekelne, hogy hogyan jönnek össze ilyen egyszeri fizetős szexek?

Én pasi vagyok, egy két alkalomért fizetnék egy csajnak akinek ez segítség ( nem olyannak aki hivatásszerűen csinálja). De nyilván nem mehetek oda egy csajhoz hogy szia adok 30at egy gyors dugásért ..

2024. jún. 10. 20:54
 66/72 anonim ***** válasza:
12%
Előző: hát így ne menj oda, de kulturáltan kedvesen odamehetsz, pl h szia, nagyon szimpatikus és szép vagy, bocsáss meg a kérdésért, csak azt szeretnéd kérdezni, lenne e kedve esetleg támogatásért cserébe találkozni egyik délután mondjuk? És ha igen, szívesen megadnad neki a faced, v telefonszámod h meg tudjátok beszélni, mikor jó neki. Azon múlik minden az életben, ahogy beszélsz:) de vannak ilyen oldalak is: www.puncs.hu - és itt nagyon sokan jonnek alkamira is akár 30k ért is
2024. jún. 13. 08:21
 67/72 anonim ***** válasza:
14%
64# Az eleg szomoro h nem erzed kulonbnek magad 😂 pedig kéne és ez is egyik alapja lenne a kiemelkedésednek.
2024. jún. 13. 08:23
 68/72 anonim ***** válasza:
100%
Aha, szóvan neked az a kiemelkedés, hogy felszopod magad valami tahó öntelt pénzes vállalkozó mellé, aki majd pár év múlva pont úgy lecserél, mint az autóját?
2024. jún. 16. 14:08
 69/72 anonim ***** válasza:
100%

Anyám is,nővérem is prosti. 14 évesen szoptam először pénzért. Anyám egyik régi negyvenes ügyfelét küldte be hozzám, hogy szopjam le. Utána folyamatosan jöttek egyre többen. 18-22 éves koromig már az utcán álltam kint.

Most van " rendes" bejelentett munkám. De maradtak meg,akik járnak hozzám.

2024. jún. 16. 18:58
 70/72 anonim ***** válasza:
100%

69

Ez egy nagyon szomorú történet. Remélem, ki tudsz törni ebből.

2024. jún. 16. 19:02
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!