Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prostituáltak hány évesen kezdtétek? Most is
csináljátok?
Annyiból lényeges a múlt hogy tudjak róla.
onnantól eldöntöm elfogadom-e így. meg a korrektség. de ezen kívül nem számít, ha minden stimmel nem ezért fog bukni a dolog.
2024. jún. 10. 15:07
A tamogatoi kapcs nem prostitúció, fogalmi zavarban vagy nezd meg www.puncs.hu es rajossz - itt mindent ami prostitúció el is távolítják az oldalról azonnal:) tele van sulis hétköznapi csajokkal
2024. jún. 10. 15:08
Sok mindent nem mondtam el, ami szerintem nem tartozik a kapcsolatunkra. Nem gondolom ezt hazugságnak. Most nem csinálok semmi olyat, ami ne férne bele. Ami korábban volt, az mindegy, mert akkor nem is ismertem a barátom. Ő is csinálhatott mindenfélét, nem hánytorgatom.
2024. jún. 10. 15:09
#32 pénzért szex = prostitúció. pont. az ha azt mondod nem az, attól még az.
2024. jún. 10. 15:10
29# Én sem! De nem is érdekel őszintén, én fiú vagyok, meg sem kérdezem a csajom miket csinált meg hogy, max ha esetleg magától fontosnak tartja elmondja, de ami elottem volt az O dolga - nekem volt olyan 21 éves csajom aki már legalább 40-50 fiúval volt és egyetemre járt - de ezek nem pénzért de kit tudja lehet volt olyan is közte, hát most él az ember miért ne próbálna ki dolgokat, és tökre szerettem és nagyon jó kapcs volt masfel evig voltunk együtt, volt olyan is aki 14 fiuval volt elotte, de volt olyan is akinek en voltam a második:)) mindegyiknek megvan a szépsége és én is fizettem már csajnak, ezt amikor kérdezi egy lány el is mondom, de sose volt ebbol meg gond, soha egyik csajom se rosszbol kérdezte, max kicsit mosolyogtak meg ilyenek:))
2024. jún. 10. 15:14
32
Lehet szépíteni, de felesleges. Pénzért szexel a csaj, tehát prosti. Ha lenne pénzem, lehet, hogy én is tartanék egyet, de nem tartanám sokra.
A szememben legalább egy minimális tartás legyen egy lányban. És ez ott kezdődik, hogy nem szopom le pénzért senki farkát.
Az is más kicsit, ha egy ötvenes fószer tart egy barátnőt, költ rá, ajándékokkal halmozza el, ide-oda elviszi és meg is dugja persze De ha direktben odadobja az ötvenezret az anál után, onnantól a csaj qrva.
2024. jún. 10. 15:14
34 ez csak neked az senki masnak - a prostitucio rendszeres jovedelem szerzes mindig massal eletvitel szeruen buta vagy nem tehetsz rola elnezzuk nekeed
2024. jún. 10. 15:15
A prostitució a megélhetésért van. Amikor egy buliban, vagy randin úgy alakul, hogy fizetnek érte és ebbe a lány kivancsiságból belemegy, az nem prostitució.
2024. jún. 10. 15:16
33
Szóval de, hazudsz a párodnak. Lehet, hogy te nem tartod fontosnak, hogy x pasit lepippantottál pénzért, de ő már kiakadna ezen. Ne érts félre, azt csinálsz, amit akarsz, de nagyon nem fair a partnereddel szemben ez a "szerintem nem tartozik a kapcsolatunkra" hozzáállás.
2024. jún. 10. 15:18
35
Oké, meg sem kérdezed a csajt, hogy miket csinált eddig. És mit csinálsz, ha összefutsz valakivel, aki amikor meglátja a párodat elmosolyodik, és elmeséli, hogy a környék legnagyobb ribije volt, és csinált mindenkivel mindent. Is.
2024. jún. 10. 15:21
További kérdések: