Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Prostituáltak hány évesen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Prostituáltak hány évesen kezdtétek? Most is csináljátok?

Figyelt kérdés
2024. jún. 10. 13:34
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/72 anonim ***** válasza:
80%

49

"En szeretek penzert szopi baszni "

Nincs ezzel semmi baj, csak vállald fel, hogy qrva vagy. És ne hallgasd majd el a párod elöl, ha innen kiöregedtél, és kell egy balek, aki feleségül vesz.

2024. jún. 10. 15:45
 52/72 anonim ***** válasza:
14%
Állj már le ezzel a hülyeséggel! A börtönviselt ember valami súlyosat követett el valaki ellen. Ha egy alkalmi szexuális tevékenység során pénz is gazdát cserélt, az a lenyegen nem sokat valtoztat.
2024. jún. 10. 15:47
 53/72 anonim ***** válasza:
16%
Szerintem, egyre inkább olyan világot élünk, ahol egy támogatói kapcsolat kezd normális lenni és nagyon sokak szemében már az is, tehát a társadalmi megítélése ennek megváltozik és elválik a prostitúciótól. Statisztikai adatok is alátámasztják, hogy egyetemi évek alatt a női válaszadók 40 % -a fogadott már el támogatást valamilyen formában - akár közvetlen, vagy közvetett módon és volt hosszabb rövidebb ideig ilyen jellegű kapcsolatban. És ez fokozatosan egyre inkább természetesen is lesz.
2024. jún. 10. 15:49
 54/72 anonim ***** válasza:
79%
Kíváncsi lennék, hogy csak engem nem érdekel ez az eszmecsere itt a kérdés alatt több oldalon át, amely nem is a kérdésre válaszol, vagy másokat sem. Ketten elbeszélgetnek egymással, a legtöbben szerintem csak továbbgörgetik (mint én is), azok mehetnének privát beszélgetésben is.
2024. jún. 10. 15:50
 55/72 anonim ***** válasza:
11%
#51 csak suli alatt csinalom de latszik meg vagy szomorodva savanyu a szolooo
2024. jún. 10. 15:51
 56/72 anonim ***** válasza:
51%

55

Írtam, hogy semmi baj nincs vele; csináld. Csak vállald fel magad, és ne hazudj majd a jövendőbelidnek.

Nem savanyú a szőlő, írtam, hogy akár én is kitartanék valakit, ha úgy adódna, de helyén kezelném a dolgokat, és egy qrvának tartanám, mert az is.

2024. jún. 10. 16:04
 57/72 anonim ***** válasza:
91%
54 - szerintem itt nem két ember beszélget, hanem össze vissza több is 😂😂
2024. jún. 10. 16:04
 58/72 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem minimum négy.
2024. jún. 10. 16:05
 59/72 anonim ***** válasza:
74%
Nekem van egy párom aki finanszírozza a jogi tanulmányaim és eltart amíg suliba járok utána pedig közösen tervezzük a jövőnket. 21l
2024. jún. 10. 16:07
 60/72 anonim ***** válasza:
41%
57-58. Hát ez az, és ezt valaki még követni is akarja vajon? Mert én nem. Aki kicsit is tudja, milyen az élet, annak ezek az összevissza beszélgetések úgyse mondanak újat, amennyit láttam belőlük.
2024. jún. 10. 16:12
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!