Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiként a szexhez mivel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként a szexhez mivel tudod meghozni a párod kedvét, hogyan kezdeményezel, ami mondjuk pár év után is működik? Milyen előfeltételek szükségesek hozzá? Köszönöm előre is, ha minél többen megírjátok!

Figyelt kérdés
Kérlek írd bele a válaszba, hogy férfi vagy nő vagy-e.

2024. máj. 20. 09:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

10. Egoista? Oh, dehogy.

Cssk amit adok, azt várom el ugyanúgy. Szeretet, törődés.

Nárcisztikus az, aki nem csak úgy odadobja magát mint egy falat hús?

Mostmár értem, hogy miért tűnt el a tisztelet az emberekből. A nő nem egy árucikk, amit te meglehetsz. Tevedesben élsz..

2024. jún. 8. 13:21
 12/21 anonim ***** válasza:
0%

10. A másik:

Ti férfiak sírtok hogy kihül a házasság után a kapcsolat, miközben nem is tesztek semmit érte.

Szerinted cssk megszerezni kell a nőt? Sok nő belefárad abba hogy hiába ad magára, hiába vesz új ruhákat, a férfi annyit sem mondd neki, hogy mennyire gyönyörű..

A szexet nem kiérdemelni, hanem együtt élvezni kell. Az előjáték része a mindennapok. Ideje tanulni. :)

2024. jún. 8. 13:26
 13/21 anonim ***** válasza:
47%

Látszik mennyire felszínes és sekélyes vagy. Kb. Ennyit tudsz nyújtani a pasinak: veszel valami rongyot, aztán elvárod, hogy kőrbeugráljon, hízlalha az egódat. Mint az aoja figyelméért könyörgő gyerek. Ezen a szinten vagy.

2024. jún. 8. 14:17
 14/21 anonim ***** válasza:
0%

13. Tessék?

Szeretem mindig meglepni őt, nem cssk ruhákkal de majd akarok venni játékszert is.

Te egyébként Incel vagy? 🥹😭

2024. jún. 8. 15:49
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
Te egyébként ilyen aszexuális fap*na vagy? Vagyél is játékszereket. Jó sokat fogod használni, ugyanis a jelek szerint nem nagyon akar megdugni az aktuális palid. Azért vagy ilyen hisztis, férfigyűlölő lúzer.
2024. jún. 8. 17:32
 16/21 anonim ***** válasza:
71%

15. Miért, te mit tudsz nyújtani hogy itt sírsz? Mi nemrég szexeltünk:)

Nem vagyok fapina, de bocs hogy csak a páromat kívánom. Mekkora bűn! 🫡🫡🤨🤨

2024. jún. 8. 22:23
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
Semmivel! Akkor boldog ha a szexet szóba sem hozom.
2024. jún. 10. 13:49
 18/21 anonim ***** válasza:

17.

Válás? Nyilván a kapcsolat elején sem lehetett lepedő akrobata.

16

2024. jún. 10. 13:53
 19/21 anonim ***** válasza:
A kapcsolat elején mindig a másik "beetetése" zajlik. Érthető okokból. A szextől meg már örök életre elvette a kedvem.
2024. jún. 10. 13:56
 20/21 anonim ***** válasza:

19. Hát ha én letagadtam volna hogy imádok szexelni, bele is haltam volna szerintem.

Nekünk most fizikális okok miatt nem lehetett, plusz a hormonjaim sem jók, sajnos.

Mindig kívánom, de nekem sokszor fáj az együttlét. Persze szorgosan teszek ez ellen, de nehéz.

2024. jún. 10. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!