Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként a szexhez mivel tudod meghozni a párod kedvét, hogyan kezdeményezel, ami mondjuk pár év után is működik? Milyen előfeltételek szükségesek hozzá? Köszönöm előre is, ha minél többen megírjátok!
10. Egoista? Oh, dehogy.
Cssk amit adok, azt várom el ugyanúgy. Szeretet, törődés.
Nárcisztikus az, aki nem csak úgy odadobja magát mint egy falat hús?
Mostmár értem, hogy miért tűnt el a tisztelet az emberekből. A nő nem egy árucikk, amit te meglehetsz. Tevedesben élsz..
10. A másik:
Ti férfiak sírtok hogy kihül a házasság után a kapcsolat, miközben nem is tesztek semmit érte.
Szerinted cssk megszerezni kell a nőt? Sok nő belefárad abba hogy hiába ad magára, hiába vesz új ruhákat, a férfi annyit sem mondd neki, hogy mennyire gyönyörű..
A szexet nem kiérdemelni, hanem együtt élvezni kell. Az előjáték része a mindennapok. Ideje tanulni. :)
Látszik mennyire felszínes és sekélyes vagy. Kb. Ennyit tudsz nyújtani a pasinak: veszel valami rongyot, aztán elvárod, hogy kőrbeugráljon, hízlalha az egódat. Mint az aoja figyelméért könyörgő gyerek. Ezen a szinten vagy.
13. Tessék?
Szeretem mindig meglepni őt, nem cssk ruhákkal de majd akarok venni játékszert is.
Te egyébként Incel vagy? 🥹😭
15. Miért, te mit tudsz nyújtani hogy itt sírsz? Mi nemrég szexeltünk:)
Nem vagyok fapina, de bocs hogy csak a páromat kívánom. Mekkora bűn! 🫡🫡🤨🤨
17.
Válás? Nyilván a kapcsolat elején sem lehetett lepedő akrobata.
16
19. Hát ha én letagadtam volna hogy imádok szexelni, bele is haltam volna szerintem.
Nekünk most fizikális okok miatt nem lehetett, plusz a hormonjaim sem jók, sajnos.
Mindig kívánom, de nekem sokszor fáj az együttlét. Persze szorgosan teszek ez ellen, de nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!