Ha barátnőmmel sétálok valahol és valaki provokálni kezd pl:leqvázza a barátnőmet stb akkor gyáva vagyok ha emiatt nem kezdeményezek verekedést és egy szót sem szólok, hanem egyszerűen minél gyorsabban megpróbálom elhagyni a területet együtt?
Verekedni bárki tud, attól aztán marhára nem lesz macsó senki. Sőt, elég gáz, hogy csak testi erővel tudja érvényesíteni az igazát.
Az én volt párom senkinek nem ugrott neki (mondjuk a 165 centijével nem is bánom), hanem mondott valamit, vagy egyszerűen magához ölelt, megcsókolt, stb.
Én viszont kiverem a balhét. Egyszer majdnem nekiugrottam egy kétméteres csávónak, mert leszólta a barátnőmet (a csajszi rángatott vissza), aztán meg roknomat küldtem el a búsba, mert megszólta a volt barátomat.
Én is így gondolom mint a legtöbb válaszadó, de attól még igaza lehet az egyik válaszadónak is, valóban léteznek ilyen nők akik kikérik maguknak hogy miért nem "védtem" meg..
Pedig szerintem nagyobb bajba is kerülhet ő maga is ha belemegyek a dologba. Ha én nekiállok dulakodni, veredni ő is nagyobb eséllyel kaphat. Amíg nem nem állnak az utamba és nem értek se hozzám, sem a bnőmhöz addig miért is kéne bármit tennem? Ököllel úgysem tudom megváltoztatni a véleményét valakinek. Szerintem az ilyennek pontosan az a célja hogy én folytassam ezt a dolgot.
Az én párom inkább valami intelligenset visszaszól, és ennyi. Nem nagy testű, de nem is kicsi, de nem nagyon kezdeményez konfrontációt.
Én viszont sajnos ha rossz napom van és megtalálnak hajlamos vagyok kiverni a balhét,szigorúan a magam szakállára, igaz erre nem vagyok büszke.
(Mielőtt jönnek a kérdések: 5 évet krav-magáztam,illetve kung-fuztam is egy időben.)
nem mennek bele, meghozza azert mert tudom hogy ez a parom elvarasa is. Utalja a konfliktust, az ostoba embereket meg egyszeruen ignoralja. Akkor haragudna meg ha elkezdenek izmozni valami hulyevel az utcan mint egy majom.
Nyilvan ha fizikai inzultus erne valamelyik csaladtagomat, akkor abba kemenyen beleallnek, bar ott is vigyaznom kellene hogy az ellenfel nehogy komolyabban megseruljon, mert akkor en mennek a bortonbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!