Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiként a szexhez mivel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként a szexhez mivel tudod meghozni a párod kedvét, hogyan kezdeményezel, ami mondjuk pár év után is működik? Milyen előfeltételek szükségesek hozzá? Köszönöm előre is, ha minél többen megírjátok!

Figyelt kérdés
Kérlek írd bele a válaszba, hogy férfi vagy nő vagy-e.

2024. máj. 20. 09:11
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
80%

Nem nehéz meghozni a kedvüket,mert ösztön működik bennük is,valamint orgazmust átélni az fenomenális egy nő számára is.

Egész egyszerű dolgok beindítják őket,puszilgatás,cicizés,aztán beindul bennük a szexuális vágy,nedvesedik a puncijuk,vágynak arra,hogy rájuk másszunk.Én így tapasztaltam.

2024. máj. 20. 09:31
 2/21 anonim ***** válasza:
15%

Nem tárgyak vagyunk, cseszd meg!

25/n

2024. máj. 20. 10:04
 3/21 anonim ***** válasza:
87%

A nőt úgy lehet beíndítani, hogy figyelsz rá, tiszteled és fentartod az érdeklődését irántad. Nehéz? Igen. Dolgozni kell rajta és ez érvényes a nőkre is, ha nem akarja, hogy a férfi más nőnél keresse a "kémiát"...

48/f

2024. máj. 20. 10:16
 4/21 anonim ***** válasza:
77%
#3 Na, végre valaki.De miért kell egy férfinek 50 évesnek lenni, hogy ezt felérje ésszel?Nagyon szomorú.
2024. máj. 20. 11:38
 5/21 anonim ***** válasza:
76%
#4 Nyilván tapasztalat, de amúgy ez nem nemfüggő. A mindennapok be tudják darálni az embert. Érdemes időnként megállni, átgondolni a dolgokat, elővenni a pozitívumokat és gesztus tenni a másik felé kölcsönösen!
2024. máj. 20. 15:42
 6/21 anonim ***** válasza:
29%

2. Nem, de amiket írnak nagyon jók.

A nőkről gondoskodni kell. Aki nem gondoskodik róluk és nem dicséri őket, ott elfogják veszteni az érdeklődést..

Én is mindennap kívánom, de ha nincs olyan párom aki törődik velem, akkor vele nem fogom kívánni, egyértelműen. ☝️🙄

2024. máj. 20. 15:47
 7/21 anonim ***** válasza:
62%
Ha a nőnek nincs kedve akkor semmivel sem tudod meghozni a kedvét. Bizonyos esetekben működnek az előttem szólok tanácsai is de nem mindig. Vannak olyan nők akiknek nem fontos a szex és tótágast is állhatsz és lehetsz te a Banderas is fénykorában. Ezt el kell fogadni. Sok barátnőm volt életem során és ordítóak a különbségek. A mostani páromat pl. nincs az a dolog, kedvesség, pénz ,izmos test, romantika amivel te rá tudnád venni a szexre. Az előző barátnőmnek meg elég volt az is, hogy lenyomtam előtte egy fekvőtámaszt. Nemrégiben volt több olyan hölgyismerősöm is akinek egy sportos test és kedvesség is elég lett volna. Szóval az a nő aki nem szereti és nem akar szexelni ha te vagy Erosz görög isten egy Coelho szellemiségével megáldva se fog szexelni. 52 F
2024. máj. 21. 15:29
 8/21 anonim ***** válasza:
58%

Miért lett a 6-os válaszom lepontozva? Mert elvarom a törődés?:)

Nem pénzt írtam..

2024. máj. 21. 17:29
 9/21 anonim ***** válasza:
52%
Milyen jó, hogy a kommentelők szerint a szex az valami jutalom, amit ki kell érdemelni és körbe ugrálni a nőt, mint valami kibaxott májusfát, lesni a kívánságait, mert különben rihan a másik fax után. Arról persze egy árva szó nem esett, hogy ők mit tesznek a dologért, megint csak a követelőzés.
2024. jún. 8. 12:59
 10/21 anonim ***** válasza:

Azért lettél lepontozva, mert egy nárcisztikus egoista hp vagy.

2024. jún. 8. 13:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!