Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hogyan lehetnek minel aranyosa...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetnek minel aranyosabb? Hogy kezdemenyezzek?

Figyelt kérdés

Van egy lany, akit az egyik kozeli ismerosomon keresztul ismertem meg. Kb evente 2x ha talalkozunk.. Tudtam rola hogy a lanyokhoz vonzodik, de magam viszont meg nem tudom teljesen elfogadni, egyedul anyukam meg a noverem tudjak mi a szitu kb 1 eve. Nos hat volt egy magan buli, ahol en is es ez a lany is csak plusz szemelykent jottunk massal, nem nagyon ismertunk ott senkit. Ott eszrevettem hogy nagyon hozzamcsapodott, mindig jott velem mindenhova, es egy ido utan en se nagyon akartam ot elhagyni. Az a fajta vagyok, aki ha sokat iszik nagyon megbatorodik. Nos hat en ezt a lanyt megcsokoltam es azota nem megy ki a fejembol. Egymas sztorijait lajkolgatjuk, egymasra nem irunk. En a buli ota varom hogy osszefussunk, hatha levagom hogy mi a szituuu. Nem vagyok ez az interneten beszeljuk meg ezeket a temakat fajta. Elhivni nemmeremxd

Ha osszefutunk esetleg hogyan kezdemenyezzek nala?

Mikor megtortent a csok, mondtam neki hogy maradjon koztunk, mondta hogy benne lehet bizni. Azota sem mondta senkinek sem, ugyhogy akar meg is osztanam vele, hogy nem nagyon merek meg elo jonni😬 Bizom benne..

Plusz pont neki hogy ez a biszexualitas dolog kb 4 eve lehet bennem mikor osszezavart egy lany. Neki sikerult ezt a lanyt elfeledtetnie velem..

Nem akarok ramenos lenni:((

2023. szept. 10. 21:25
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem ne várj arra az évi 2 alkalom egyikére mert az nagyon kevés 😬

Esetleg ha felrak egy sztorit akkor like mellett írj neki hozzá valamit, például ha a kutyájáról rak fel képet, mond hogy milyen cuki, olyan szívesen megsimogatnád, vagy hasonlót.

Ezzel már elindulna egy beszélgetés, utána könnyebb feltenni azt a kérdést neki hogy valamikor összefuthatnátok vagy elmehetnétek valahova.

Sok sikert! :)

2023. szept. 10. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!