Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Merjek így kezdeményezni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Merjek így kezdeményezni?

Figyelt kérdés

22 éves fiú vagyok a másik tag is annyi és szintén fiú.

Tegnap egy viszonylag intim és hosszú beszélgetésem volt egy ismerősömmel. Egy tág baráti kör tagja. Ismerem, bírom, de ritkán láttam és nem állt hozzám közel.

Tegnapi beszélgetés során kiderült, hogy az illető pánszexszuális (ő használta ezt a besorolást), tehát csak érzelmi alapon vonzódik, de a másik fél neme lényegtelen. Én biszexuális vagyok.

Hétfőn találkozunk személyesen (lehet nálam, még nem tudom) "meginni egy sört" és beszélgetni/lelkizni (soha nem találkoztunk eddig ketten, föl se merült, felületesen ismertem) és nem tudom rá merjek-e mozdulni.

Elriasztani nem akarom. Annyit nem ér a szex. De egy nagyon vonzó ember és nagyon ki szeretném vele próbálni (akár egyszer vagy hosszabb távon is).

2022. ápr. 5. 07:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha úgy alakul a beszélgetés és nyitottnak tűnik esetleg erotikus dolgokra is akkor finoman esetleg kezdeményezhetsz. Az is segíthet ha te is próbálod a vágyaidat komnunikálni.
2022. ápr. 5. 08:42
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Tudja h te bi vagy? Ha igen akkor szerintem o is benne van ilyesmiben. Nekem legalabbis ez jon at , azert tavolabbi haverok,ismerosok nem szoktak lelkizni kettecsken. Foleg h tudod rola h nem hetero.sztem eleve o akar majd vmit
2022. ápr. 5. 09:01
 3/7 A kérdező kommentje:

1, Igen, én is ebben reménykedem. Abban, hogy nagyon jót fogunk beszélgetni 100%-ig biztos vagyok. Az meg, hogy a vágyaimat kommunikáljam nem tudom mennyire megoldható, mert azért én az ő részéről mit tudom én flörtölést nem hallottam, csak magát a tényt, hogy neki a fiúk is.

2, Tudja, igen. Bennem is bennem volt, hogy felvetem, hogy találkozzunk, de megelőzött. Kérte is, hogy hadd aludjon nálam. (Bár a rossz MÁVra és a másnapi egyetemre fogta.)

2022. ápr. 5. 10:43
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Jo hat teso :DDD easy win :P elotte borotvald le a szerszamot, sok sikert
2022. ápr. 5. 20:52
 5/7 A kérdező kommentje:
4, Alap. Mindig le szoktam (a másikat is úgy preferálom). Örülök, hogy ez a véleményed. (És a többi válasznak is.) Oprimista vagyok
2022. ápr. 5. 21:17
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Na, hogy ment a hétfői találkozó?
2022. ápr. 6. 07:31
 7/7 A kérdező kommentje:
6, tegnap tettem föl a kérdést. Jövő hétfőről van szó (bár azóta keddre módosult)
2022. ápr. 6. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!