Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 22 éves fiú vagyok, még szűz,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22 éves fiú vagyok, még szűz, most van egy lány aki nagyon tetszik. Merjek kezdeményezni nála?

Figyelt kérdés

Nagyon szép lány. Kicsit félek hogy béna leszek mindenben. Ha esetleg úgy alakul.

Olyan szép formája van 😍

Beszélgettünk, de nem tudom hogy honnan lehet azt tudni ha bejövök neki? Miből lehet azt látni?

Ciki hogy még szűz vagyok?

2019. júl. 30. 09:34
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hívd el strandolni.
2019. júl. 30. 09:39
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem nem ciki, az a ciki ha nem mondod meg neki és rá jön. Próbálkozz nála ne told túl de járj a végére. Tudom hogy nehéz de senki sem tudja a receptet. Hajrá! 42 f
2019. júl. 30. 09:40
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, próbáld meg!
2019. júl. 30. 09:53
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem ciki, h szűz vagy még. Próbálkozz a csajnál.

L

2019. júl. 30. 10:08
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem ciki, de ne mond el neki; ha kérdezi, annyit mondjál, hogy nincs sok tapasztalatod.

Ne gondolkozz ennyire előre. Hívd el egy kávéra, ismerd meg, majd meglátod milyen. Ne rugózz azon, hogy mi lesz az ágyban, amikor még a kezét sem fogtad meg.

2019. júl. 30. 10:32
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak az a ciki amit te annak gondolsz, de egyébként szerintem nem az, igen merj, neten vannak ilyenek le írva hogy honnan tudhatod hogy be jössz egy lánynak, sok sikert :-)
2019. júl. 30. 12:00
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Inkább ne kezdeményezzél, egy szép lánynál. Mert eleve ciki, hogy szűz vagy, meg eleve nem is tudnál vele mit kezdeni későbbiekben se. De megpróbálhatod, de egyből ki fog offolni.
2019. júl. 30. 12:53
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Merjél, semmit nem veszítesz vele.
2019. júl. 30. 18:07
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is szűz voltam és egy idősebb jól kinéző csajjal vesztettem el. Hajrá ne parázd túl szerintem.
2020. máj. 13. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!