Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas vagyok, és izmos, és elvileg helyes, de a farkam nem nagy, merjek kezdeményezni a lányoknál?
Egyszer hallottam lányokat beszélni arról hogy egy magas izmos fiúnak biztos nagy van. Azóta félek a lányoktól. Szűz vagyok, pedig már 23 vagyok lassan.
Tudom hogy barátnő kéne, de nem találok olyan lányt. Az alkalmitól meg félek a farkam miatt.
Mi a barátnőimmel más véleményen vagyunk, szerintünk pont, hogy egy magas, izmos és arcra is helyes srácnak csak kis farka lehet.
Amúgy meg ne aggódj ezen, legyen önbizalmad, légy magabiztos és mikor már odáig juttok, hogy átázott a bugyija tőled, akkor már teljesen mindegy mekkora..:)
A nőknél nem a farkad mérete számít, hanem a vagyoni helyzet!
Ha jó kocsid van, gazdag vagy, nem számít mi van a lábad között, csak finanszírozd a p*csák életét.
Ha eszed van egy nő egy patron! Többet nem ér egyik se. A mai 20 éves csajok nem képesek társas kapcsolatok kialakítására. Az a classic séma (amiben a két fél vállvetve együtt közösen DOLGOZVA teremti meg a családi vagyont, ahogy azt példaértékűen a szüleink tették) mára már nem létezik. Facebook-on élő instacicák, akik m inimális befektetéssel (0 munka, 0 áldozatkészség, 0 lemondás, 0 érzelem, 0 intelligencia), magas elvárásokkal élik szupertrendi életüket. Ezt természetesen Neked kell finanszírozni, hisz Te vagy a férfi. Háziasság - maga után sem képesek rendet rakni, nemhogy felporszívózni, vagy ablakot pucolni. Mosogatni? Hűlye vagy? Műkörömmel? Főzni? Minek, rendelj valami kaját. Ők egy májkrémes kenyeret nem tudnak megkenni. Szóval, ha a királynői életet nem tudod nekik biztosítani, akkor tipli!!! DE SEBAJ!!! Pár év magány egy ilyen csajnak és 10-12 év múlva mind a Dunakeszi úton vagy a Soroksárin grasszál majd, jobb esetben bérel egy kéglit - akkor a rosszlányokon simán megkaphatod. Akkor jön egy új fiatal generáció, más platformokon, más igényeknek meggfeleleve, ezek a fitness/paleo/Norbi update plázacicák kiöregednek. A kor halad! Az időt megfordítani nem lehet!
Szóval testvér a lényeg: QRVÁZZ!!!! Minden tekintetben jobban jársz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!