Van olyan nagyon helyes és okos és vicces fiú, aki nem mer konkrétan kezdeményezni, vagy felejtsem el ezt a magyarázatot?
A magyarázatot nem kell "elfelejteni", sem a személyt. Van ilyen.
Nekem is nehezen megy az elhívás. Levelezek, beszélgetek egy csomót, aztán nem hívom el, mert nem megy. Van ilyen.
Az segítene, ha te is noszogatnád a dolgokat... Pl felhoznád, hogy szívesen elmennél vele, teázni, fagyizni, sétálni, valamit csinálni.
Persze az is benne van a pakliban, hogy erre is kitalál valamit, mert a helyzetet elfogadni is nehéznek találja. Ettől függetlenül adhatsz esélyt a dolognak.
Abszolút lehet, de az is simán lehet, hogy csak ironikusan értettem :) Egyébként csak arra akartam rávilágítani, hogy az önbizalom nélküli fiú, az veszett fejsze nyele és mindegy, hogy néz ki, okos-e, vicces-e, nincsen összefüggés, nem ezen múlik.
A helyesség és a humorérzék relatív dolog. Ha eddig mondjuk csak 2 olyan lánynál próbálkozott akiknek nem jött be (erre nagy esély) akkor nem biutos hogy van önbizalma.
Másodsorban lehet hogy nem akar semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!