Egy ilyen páwa gyerek képe alá, ha azt írják a lányok, hogy cuki akkor az most azt jelenti, hogy helyes vagy, hogy ronda?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdem, mert engem a lányok 99%-a rondának nevez, de mostanság, igaz csak fényképre, de olyat is szoktam kapni, hogy cuki és nem tudom, hogy most ez rosszat vagy jót jelent-e. Megláttam egy srác képét, kapott vagy 267 lájkot, ha jól emlékszem és egy lány írta alá az elsők között, hogy cuki.2014. márc. 30. 18:59
1/7 anonim válasza:
Hát a rondára én nem mondanám, hogy cuki. Mutass esetleg egy képet.
2/7 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy elfogadná kiskutyájaként.
3/7 anonim válasza:
Aranyos=ronda vagy
Ezen nincs mit ragozni! Gondoljuk csak át mi az aranyos: kiskutya, kismacska, kiskecske, aranyhal, stb. Egy férfi nem aranyos, hanem jó képű. Ez az aranyos dolog azt jelenti, hogy nem vagy az esete, de mehetsz a friend zónába.
Jó van olyan, mikor egy lány a barátjára azt mondja, hogy aranyos meg cuki, de ismerkedésük elején biztosan nem mondott rá ilyet. Ennyi!
4/7 anonim válasza:
Jah és vszínűleg ennek a páwa gyereknek sok lány barátja van.
5/7 anonim válasza:
Hát nemtudom, engem aranyosoztak már le és össze is jöttem az illetővel. Lányfüggő, hogy friendzone vagy sem. Általában ha aranyosoznak akkor az azt is jelenti, hogy bejövök a lánynak, ettől függetlenül utálom ha aranyosoznak, cukiznak vagy ilyesmi.
6/7 A kérdező kommentje:
Úgy látom egyeseknek nem megy a szövegértés. Nem aranyos, hanem cuki!
2014. márc. 30. 19:39
7/7 anonim válasza:
Miben más a cuki, meg az aranyos? Nem rokonszavak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!