Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyes fiúk, férfiak! (legalábbis aki annak gondolja magát) Ti mennyire szoktatok szép lányoknál kezdeményezni?
A helyes férfiak mitől félnének és miért? Rengeteg lányt megkaphatnak, ha egy nem jön össze, mennek a következőhöz. Ha nálad nem próbálkoznak, akkor valószínűleg mégsem nézel ki olyan jól, amennyire gondolod.
Nehéz lesz olyan férfit találnod, aki nem csak a felszínt látja, amikor nálad szemmel láthatóan az elsődleges és egyik legfontosabb szempont a felszín.
Simán próbálkozok egy szép lánynál, sosem gondoltam, hogy ismerkedni szégyen lenne, de a nullára biztos nem lépek.
Ha látom az érdeklődést, nem habozok, viszont kevés az olyan nő, aki csak a külső miatt már ismerkedési fázisba lépne, ahogy hallom, vagy éppen itt olvasom, konkrétan ilyen állásinterjúszerű a legtöbb nő agyában az ismerkedés.
Emiatt esetleg egy jóképű ember úgy gondolja, a testi adottságai alacsony prioritáson mozognak, így talán jó páran nem is tekintik akkora előnynek, ami miatt rá kéne repülni az összes szép szép lányra.
Ezt a nők intézték el.
Ha valóban szép vagy, akkor miért ne kezdeményeznének? Szerinted a helyes srácoknak nem tetszenek a szép lányok?
Teljesen rendben van, hogy szépnek tartod magad. De ahogy a történetedből látszik, ők nem tartanak annak.
Mutass egy képet magadról, légyszi 🙂
Nagyon kíváncsi lennék rád! 22/F
Klasszikus értelemben vett szeplányoknál, akikre mindenki azt mondja, hogy milyen szépek nem szoktam. Egészséges énképem van, tisztában vagyok magammal, és tudom, hogy maximum a humorommal, a belsőmmel vehetném le a lábáról, ahhoz viszont előbb meg kell ismernie. (Az ilyen nagyon megcsinált modell alkatnál meg egyáltalán nem, egyszerűen nem az eseteim, nem tetszenek)
Viszont a nekem tetsző nők is szépek, csak észre kell venni őket, nem azok akik ha belépsz valahova rögtön szemet szúrnak. Náluk simán, és általában az ilyen nőknek a humora is jobb 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!