Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több mint valószínű, hogy a fiúk azért nem mernek nálam kezdeményezni, mert 'túl szép' lennék?
Megkaptam már ezt a feltételezést egy pár embertől, 'panaszkodásom' jeléül.
Eddigi életem során csak azt tapasztaltam, hogy a legtöbb fiú nem szólít le, nem szól hozzám. Azt hittem, valami probléma van velem, de mindezek mellett mindig láttam, hogy néznek, csúnyán fogalmazva bámulnak. Ha rájuk nézek, elkapják a tekintetüket. Majd elnézek, és újra csak rajtam van a tekintetük. Ebből következtetek arra, hogy ha csúnya lennék számukra, vagy átlagos, nem néznének ennyire. Kedves lánynak tartom magam, nem vagyok nagyhangú, egyszerű vagyok, ráadásul sokat mosolygok, ők ezeket mint látják, és érzékelik.
Elgondolkodva a dolgon, én nem mernék megszólítani egy fiút, aki tetszik nekem. Zavarban lennék, és félnék tőle, bármennyire sem 'harap' az illető. Szintén nem nagyszájú fiúkról van szó, inkább visszafogottabbakról.
20/lány
Ha valaki tetszik neked, akkor finoman jelezheted neki.
Pl. írsz nekem... :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!