Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Több mint valószínű, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több mint valószínű, hogy a fiúk azért nem mernek nálam kezdeményezni, mert 'túl szép' lennék?

Figyelt kérdés

Megkaptam már ezt a feltételezést egy pár embertől, 'panaszkodásom' jeléül.

Eddigi életem során csak azt tapasztaltam, hogy a legtöbb fiú nem szólít le, nem szól hozzám. Azt hittem, valami probléma van velem, de mindezek mellett mindig láttam, hogy néznek, csúnyán fogalmazva bámulnak. Ha rájuk nézek, elkapják a tekintetüket. Majd elnézek, és újra csak rajtam van a tekintetük. Ebből következtetek arra, hogy ha csúnya lennék számukra, vagy átlagos, nem néznének ennyire. Kedves lánynak tartom magam, nem vagyok nagyhangú, egyszerű vagyok, ráadásul sokat mosolygok, ők ezeket mint látják, és érzékelik.

Elgondolkodva a dolgon, én nem mernék megszólítani egy fiút, aki tetszik nekem. Zavarban lennék, és félnék tőle, bármennyire sem 'harap' az illető. Szintén nem nagyszájú fiúkról van szó, inkább visszafogottabbakról.

20/lány

2013. okt. 26. 22:26
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

"És nem ismerkedem, felesleges ilyen szándékkal privátot írnotok..."

Hát ezért nem mernek nálad kezdeményezni. Period.

2013. okt. 27. 04:00
 22/28 A kérdező kommentje:

Te éjkombájn, én ITT NEM ISMERKEDEM!!!

Hihetetlen, mennyire szánalmas emberek vannak, akik azért felhúzzák az orrukat, mert nem küldök képet, és kijelentem, hogy interneten nem ismerkedem. Kész vicc.

2013. okt. 27. 11:24
 23/28 A kérdező kommentje:
*ész
2013. okt. 27. 11:25
 24/28 anonim ***** válasza:

Nem küldtem ismerkedő levelet, vagy semmi ilyesmit, de... szerintem nem a külsőd miatt nem ismerkednek veled... te

a kedvességtől nagyon messze állsz, süt rólad az arrogancia.

2013. okt. 27. 13:28
 25/28 anonim ***** válasza:

Egyes emberek most komolyan neki állnak szidni szerencsétlen kérdezőt mikor leírta, hogy NEM küld képet és NEM itt akar ismerkedni, de azért van pofája kicsit ingerűlten válaszolni mert csak azért is küldenek neki. Ráadásul el tudom képzelni mennyi kangörcsös szűz/kihézett (plusz talán egy két normális) bombázta meg szerencsétlent.

A kérdésre a válasz:

- Kevésnek érzik magukat hozzád

- Attól félnek, hogy lecseréled őket ha találsz jobbat (a mai világban ez teljesen elfogadott eljárás rengeteg nőnél/férfinél)

- azt hiszik te is egy üresfejű p*csa vagy

- Szimplán gyökerek

- Félnek az elutasítástól

Több variáció most nem jut eszembe

2013. okt. 27. 13:39
 26/28 A kérdező kommentje:

Jaj, gondoltam, hogy ezzel fogtok jönni, hogy biztos, a belsőm miatt nem ismerkednek velem. Tipikus duma, de ha már elutasítanak, azért legyen kit szidni, és hibáztatni, igaz? Viszont ha a nyakadba ugranék, akkor már egyből kedves lány lennék, ugye? Nevetséges. Húzzátok le magatokat inkább a WC-n.

#25, neked köszönöm :)

2013. okt. 27. 14:32
 27/28 anonim ***** válasza:

Mondjuk azt nem tudom, miért ne lehetne akár itt is ismerkedni?

Ha "túl szép" vagy, akkor meg főleg jó egy olyan hely, ahol nem rögtön vagy látható.

2013. okt. 27. 19:37
 28/28 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, egy betűt nem írtam neked privátba, ezek után vélhetően nem is fogok. Arra próbáltam rávilágítani, hogy az értelmesebb fiúk ugyanazt látják rólad, amit most én itt (nevezetesen hogy csípőből elküldöd a halál fszára akkor is, amikor még ismerkedni se akar), és a saját jól felfogott érdekében inkább messzire elkerül.

22:43 nagyon jól megfogalmazta a lényeget, zöld kezet is kapott. Mit gondolsz, ez a hozzáállásod tán nem látszik rajtad?

Dióhéjban: nem azért nem kezdeményeznek, mert "túl szép" vagy, hanem mert nem akarnak pofont adni a szarnak.

2013. okt. 27. 20:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!