Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Több mint valószínű, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több mint valószínű, hogy a fiúk azért nem mernek nálam kezdeményezni, mert 'túl szép' lennék?

Figyelt kérdés

Megkaptam már ezt a feltételezést egy pár embertől, 'panaszkodásom' jeléül.

Eddigi életem során csak azt tapasztaltam, hogy a legtöbb fiú nem szólít le, nem szól hozzám. Azt hittem, valami probléma van velem, de mindezek mellett mindig láttam, hogy néznek, csúnyán fogalmazva bámulnak. Ha rájuk nézek, elkapják a tekintetüket. Majd elnézek, és újra csak rajtam van a tekintetük. Ebből következtetek arra, hogy ha csúnya lennék számukra, vagy átlagos, nem néznének ennyire. Kedves lánynak tartom magam, nem vagyok nagyhangú, egyszerű vagyok, ráadásul sokat mosolygok, ők ezeket mint látják, és érzékelik.

Elgondolkodva a dolgon, én nem mernék megszólítani egy fiút, aki tetszik nekem. Zavarban lennék, és félnék tőle, bármennyire sem 'harap' az illető. Szintén nem nagyszájú fiúkról van szó, inkább visszafogottabbakról.

20/lány

2013. okt. 26. 22:26
1 2 3
 11/28 anonim válasza:
Igen ezért van. Én sem mertem megszólítani egy túl szép lányt, de vègülis csak összeszedtem magam. Az már más kérdés hogy most hol tartok vele. :)
2013. okt. 26. 22:34
 12/28 anonim ***** válasza:
8%
Miért egoista ribi? Mert nem kéri a privátokat, meg nem küld képet? :D
2013. okt. 26. 22:35
 13/28 A kérdező kommentje:
#12 Úgy látszik, igen. Nevetséges... :D
2013. okt. 26. 22:37
 14/28 anonim ***** válasza:
Érdekes. :)
2013. okt. 26. 22:39
 15/28 A kérdező kommentje:
Akik a kérdésre válaszoltak, és segítettek, azoknak köszönöm :)
2013. okt. 26. 22:40
 16/28 anonim ***** válasza:
Látod, itt vannak a srácok, akik mernek kezdeményezni, írnak neked üzenetet, de azt meg visszautasítod.
2013. okt. 26. 22:43
 17/28 anonim ***** válasza:
Bizony, hogy ezért. Gondolj csak bele :) te sem mersz kezdeményezni a neked tetsző fiúnál. Velük ugyan ez van.
2013. okt. 26. 22:45
 18/28 anonim ***** válasza:
Igen, ezért.
2013. okt. 26. 22:49
 19/28 anonim ***** válasza:
Lehetséges, én a magas lányoknál soha sem mertem kezdeményezni, pedig tudom, hogy van esélyem, de mégis elbizonytalanodom a kritikus pillanatban.
2013. okt. 26. 22:56
 20/28 anonim ***** válasza:

Több oka is lehet:

- Túl szépnek tartanak magukhoz (~önbizalomhiány)

- Úgy gondolják, hogy ilyen külsővel biztosan van barátod

- Félnek az elutasítástól

- Külsőd alapján fals következtetésekkel rendelkeznek a belsődet illetően

2013. okt. 26. 23:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!