Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Merjek kezdemenyezni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Merjek kezdemenyezni?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy nagyon helyes sraccal (o is 18 eves), szemelyisegre is rendben van. Igazi bulizos, hedonista tipus, szoval kicsit meglepodtem, amikor bevallotta, hogy szuz es meg egy kapcsolata sem volt. Eleg sok lanynak bejon, de valahogy azt latom rajta, hogy szorong es valamiert nem megy neki. En szivesen lennek vele, de felek, hogy engem is elutasit a vegen es kinos lesz.:D Nagyon kozel kerultunk egymashoz, meg volt is par ilyen tartalmu beszelgetesunk, de nem akarom leegetni magam, ha esetleg nem jonne ossze.18L
2019. aug. 24. 19:43
 1/8 anonim ***** válasza:
74%
Nem. Hazudik neked, egy leszel a sok lány közül akiből hülyét csinált és megdugta. Utánad majd jön a következő lány.
2019. aug. 24. 19:46
 2/8 anonim ***** válasza:
69%
szerintem igaza van az előttem szólónak,de hogy a kérdésedre válaszoljak,Igen kezdeményezz bátran.
2019. aug. 24. 19:55
 3/8 anonim ***** válasza:
30%
1-es te hülye vagy.
2019. aug. 24. 19:56
 4/8 A kérdező kommentje:
Teljesen megertem, hogy ez jott le, de termeszetileg (a bulizast leszamitva) tenyleg eleg introvertalt, visszahuzodo. Szoval nekem nem az volt az elso gondolatom, hogy atvert:D Meg azert erzodik valakin, ha tapasztalatlan es nala eleg erosen ez jott le.
2019. aug. 24. 19:58
 5/8 anonim ***** válasza:
szerintem Te már megválaszoltad magadnak a kérdést,szóval merj igent mondani,féljenek mások :)
2019. aug. 24. 20:11
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj te ismered a sracot, mi nem. Akar lehet igaz is amit mondott hogy nem nagyon volt senkije. Van olyan aki elegge rajatszik vagy alapbol tok extrovertalt tipus csak a lanyok teren nemjonnek ossze a dolgok. Ha te ugy iteled meg hogy szimpatikus vagy szamara akkor egy probat mindenkepp meger. Nem leeges kinos vagy ciki ha nem jon ossze. Baratok valoszinuleg ugysem tudnatok lenni ha neked meg bejon a srac. Szoval szerintem egyszer elunk probald meg;) batrake a szerencse. Nem hulyeseg
2019. aug. 24. 21:03
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Merj kezdeményezni.

L

2019. aug. 24. 22:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Naiv vagy! Ne kezdj szerencsétlennel mert csak megjárod!
2019. aug. 26. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!