Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szinte csak férfiak kezdeményeznek nálam, nők meg kb. sose, akkor női szemmel nem vagyok figyelemre méltó/vonzó?
Figyelt kérdés
Egyszer jött oda hozzám lány eddig, de francia volt, én meg csak pár szót értek franciául, így nem lett belőle nagy beszélgetés...2023. ápr. 5. 23:07
1/27 anonim válasza:
Lehet, vagy az is lehet, hogy fiúk előbb mernek nyitni, bármi
2/27 anonim válasza:
A férfiak bevállalósabbak, könnyebben mernek nyitni. Én lányra nem írtam rá sose még tinderen se, mert nem merek kezdeményezni.
3/27 EgyCseppaTengerből válasza:
Nem hiszem. :) Biztosan van olyan nő, akinek nagyon is tetszel, csak ez veszélyes terep úgymond. Nem mindenkinek működik a radarja, hogy érzékelje, hogy valakiben van hajlam, így nem is mer csak úgy odamenni valakihez. Ha nem olyan helyeken ismerkedsz, ahol egyértelművé válik, hogy nőkre is nyitott vagy és olyan kis nőies fajta vagy, akiről soha senki nem mondaná meg, akkor nehéz dolgod van.
4/27 anonim válasza:
A pasik csak d.gni akarnak a nő meg nem.
5/27 anonim válasza:
Nem gondolod hogy a férfinek kellene kezdeményeznie? Azaz neked. Nem a nőket kellene okolnod a férfiatlanságod miatt.
6/27 anonim válasza:
5-ös😂de kis okos vagy.
Olvasni tudsz?
7/27 anonim válasza:
6-os szerintem te nem ertelmezted a kérdést:
"Ha szinte csak férfiak kezdeményeznek nálam, nők meg kb. sose, akkor női szemmel nem vagyok figyelemre méltó/vonzó?"
Hangsúly: Sosem!
9/27 A kérdező kommentje:
Nő vagyok, 5-ös.
2023. ápr. 6. 16:58
10/27 anonim válasza:
Nő vagy? Teljesen mindegy. Akkor is neked kell kezdeményezned mert biszex vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!