Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ha szinte csak férfiak kezdemé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szinte csak férfiak kezdeményeznek nálam, nők meg kb. sose, akkor női szemmel nem vagyok figyelemre méltó/vonzó?

Figyelt kérdés
Egyszer jött oda hozzám lány eddig, de francia volt, én meg csak pár szót értek franciául, így nem lett belőle nagy beszélgetés...

2023. ápr. 5. 23:07
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
75%

Az, hogy valaki nem rámenős, nem zárja ki az intelligenciát.

2023. ápr. 6. 20:49
 22/27 anonim ***** válasza:
0%
Nem nem rámenős, hanem semmit nem csinál. Nem kezdeményez, és sérelmezi hogy nála miert nem kezdeményeznek nők, amikor ő akar magának nőt, de semmit nem tesz ezért. Sültgalambot vár. Ez minden, csak nem intelligencia. Az intelligens ember nem tétlenkedik.
2023. ápr. 6. 20:53
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Inkább,nem sugárzik róllad a leszbibség.
2023. ápr. 6. 23:35
 24/27 A kérdező kommentje:

#17 A gyereked lehetnék.

Az pedig másfél pipás, hogy a szociális készségeim kissé "autisztikus jellegűek" az nem jelenti azt, hogy hülye lennék, önbizalom-hiányos vagy, hogy nem tudok tenni a céljaim megvalósításáért. Csak a kérdés kiírásakor nem volt róla elképzelésem, hogy miért csak az egyik nem akar velem ismerkedni. Nem az olyan típusú vélt hiányosságaimról szólt a kérdés, mint amiken te rugózol. A nagy emberismereteddel simán férfinek hittél első körben, és még belém is álltál, amiért a kérdésben elmondottak alapján férfiként leszerepeltem volna előtted. Azóta állandóan csak kötekszel, és mindenféle elhamarkodott elméletet gyártasz olyan dolgokról, amikhez nem nyújt elégséges információt a kérdés, és az a pár mondat, amit eddig reagáltam. Ne projektáld belém a saját jellemgondjaidat.

2023. ápr. 7. 00:02
 25/27 A kérdező kommentje:
*Helyesbítek: kettő és fél pipás
2023. ápr. 7. 00:02
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Nők max akkor fognak kezdeményezni nálad, ha látszik rajtad, hogy nem vagy hetero.

Senki nem akarja beégetni magát.

Én is csak olyan lányoknál kezdeményezek, akiknél 90%ban biztos vagyok, hogy nem hetero.

2023. máj. 5. 16:00
 27/27 cinderella_ ***** válasza:
Alakult valami pozitív fejlemény az ügyben? 🤔
okt. 30. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!