Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szinte csak férfiak kezdeményeznek nálam, nők meg kb. sose, akkor női szemmel nem vagyok figyelemre méltó/vonzó?
Az, hogy valaki nem rámenős, nem zárja ki az intelligenciát.
#17 A gyereked lehetnék.
Az pedig másfél pipás, hogy a szociális készségeim kissé "autisztikus jellegűek" az nem jelenti azt, hogy hülye lennék, önbizalom-hiányos vagy, hogy nem tudok tenni a céljaim megvalósításáért. Csak a kérdés kiírásakor nem volt róla elképzelésem, hogy miért csak az egyik nem akar velem ismerkedni. Nem az olyan típusú vélt hiányosságaimról szólt a kérdés, mint amiken te rugózol. A nagy emberismereteddel simán férfinek hittél első körben, és még belém is álltál, amiért a kérdésben elmondottak alapján férfiként leszerepeltem volna előtted. Azóta állandóan csak kötekszel, és mindenféle elhamarkodott elméletet gyártasz olyan dolgokról, amikhez nem nyújt elégséges információt a kérdés, és az a pár mondat, amit eddig reagáltam. Ne projektáld belém a saját jellemgondjaidat.
Nők max akkor fognak kezdeményezni nálad, ha látszik rajtad, hogy nem vagy hetero.
Senki nem akarja beégetni magát.
Én is csak olyan lányoknál kezdeményezek, akiknél 90%ban biztos vagyok, hogy nem hetero.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!