Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szinte csak férfiak kezdeményeznek nálam, nők meg kb. sose, akkor női szemmel nem vagyok figyelemre méltó/vonzó?
Figyelt kérdés
Egyszer jött oda hozzám lány eddig, de francia volt, én meg csak pár szót értek franciául, így nem lett belőle nagy beszélgetés...2023. ápr. 5. 23:07
11/27 A kérdező kommentje:
És? Ez miért indok arra, hogy én kezdeményezzek?
2023. ápr. 6. 17:04
13/27 anonim válasza:
A pasik mondjuk 95%-a hetero, náluk van esélyed. A nőknek meg mondjuk 5%-a leszbi/biszex.
Most a számokat csak úgy mondtam, nyilván nem pontosak, de szerintem látszik, miért több a pasi.
Meg a férfiak bevállalósabbak is ilyen téren, mert ez a megszokott.
De ha te nőként barátnőt akarsz, azonos neműek vagytok, ugyanannyira várható el, hogy te kezdeményezz, mint ahogy te is elvárod.
14/27 A kérdező kommentje:
12: És a többi biszex és leszbikus nő ennyi erővel nem akar nőt? Nyilván nem hetero nőktől várnék közeledéseket.
2023. ápr. 6. 19:12
15/27 A kérdező kommentje:
Én azért nem "merek" kezdeményezni, mert abszolút vak vagyok a mikrogesztusok felismeréséhez és értelmezéséhez. Egy szorongó, egy mérges, egy távolságtartó és egy vonzalom miatt zavart ember számomra egyforma.
2023. ápr. 6. 19:14
16/27 anonim válasza:
Kérdező! Ne gondod túl: te egy önbizalomhiányos biszex vagy.
17/27 anonim válasza:
Milyen korosztályból keresel partnert? Tetszik a személyiségedről amit írsz és amit én hozzáképzelek magamnak. :)
40/N
18/27 anonim válasza:
17-es amit te hozzáképzelsz magadnak? Ajaaaj. Illúzió?
19/27 anonim válasza:
Intelligensnek tűnik a posztoló. Szeretem az intelligens embereket.
20/27 anonim válasza:
Mi alapján tűnik intelligensnek? Várja a sültgalambot. Ez neked intelligenciára vall?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!