Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pszichiátriai betegségben szenvedő lányok jók a szexben?
Attól függ... milyen típusú betegségben szenved. Van akinek 0.0 a libidója olyankor, s van olyan típusú pszichés zavar is amitől meg kilő a csillagos égig.
Hozzáteszem, az hogy valaki nagyon kívánja a szexet és/vagy sűrűn váltogatja a partnereit önmagában még NEM pszichés betegség!
Ezt így nem lehet meghatározni, nagyban függ az adott személytől, a betegségtöl, és az állapotától/súlyosságától. Például nincsen két olyan ember aki teljesen ugyanazokat a tüneteket tapasztalná, akkor sem ha azonos a betegségük. Ha vesszük a skizofréniát példának vannak olyanok akik teljesen tünetmentesek, vagy egy-két maradványtüneten kívül nincs semmi bajuk, észre sem fogod venni azt hogy beteg, bővebb ismerettség után sem. Aztán vannak olyan skizofrének akiknek az állapota miatt bentlakásos otthonban kell élniük.
Ezen kívúl a szedett gyógyszerek is befolyásolják ezt, a pszichiátriai gyógyszerek híresek arról hogy mellékhatásként okozhatnak csökkenést a libidóban, sok esetben okoznak is. Férfiak esetében ez merevedési zavar is játszik. Ezen kívül nem minden személy lesz hajlandó/tud szexuális vagy romantikus kapcsolatot létesíteni, ami szintén a betegségtől függ.
Bipoláris vagyok.
Én nagyon szeretem odatenni magam, de ezt ki kell érdemelni, a semmiért én sem fárasztom magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!