Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korai magömlésben szenvedők már sohasem élhetnek rendes
szexuális életet?
Pontosan. Én biztos nem adok le a szexuális igényeimből azért, mert valaki nem tudja magát kontrollálni. Ahogy a női orgazmus, úgy a férfi is nagy részben fejben dől el. Lehet hazudni magatoknak, meg önsajnálatba merülni, addig a többi rengeteg férfi, aki képes magát kontrollálni, vígan szexel.
2021. okt. 28. 23:24
Épp most a percen vagyunk túl egy újabb veszekedésen ez miatt a barátnőmmel. Próbáltunk előbb szexelni, de annyi, fél perc, másfél perc a max amit bírok..
2021. okt. 28. 23:25
1-es te nem vagy normális, nézz utána, hogy min múlik, ne csépelj úgy mintha értenél hozzá...!
2021. okt. 28. 23:26
Ha beletörődsz akkor szorongsz miatta életed végéig és benne van a pakliban hogy zátonyra futnak e miatt a kapcsolataid. VAN megoldás a korai magömlésre. S nem bogyók, meg kencék meg minden szir-sz.r, a továbbiakról kérdezze pszichológusát, szexuálterapeutáját.
2021. okt. 28. 23:37
Szánalmas minden gyorstüzelő, akaratgyenge, hisztis, önző lúzer...
2021. okt. 28. 23:58
Én nem vagyok gyorstüzelő, de szerintem ez a dolog az eddigi kommentelők állításával szemben nem szó szerint fejben dől el, hanem az határozza meg, hogy hogyan van "bekötve" az agy alapjáraton. Nem feltétlenül lehet tenni ellene, ha így vagy beállítva. Nekem például soha nem fordult elő a gyorstüzelés, meg se kell erőltetnem magam ahhoz, hogy ne menjek el szex közben.
Szóval ez nem akaratgyengeség, sokkal inkább genetika, amely ellen ugye nem olyan könnyű harcolni.
2021. okt. 29. 00:39
#6 a szexuálpszichológia jelenlegi állása alapján NEM genetika és LEHET TENNI ellene
2021. okt. 29. 00:52
Ugyan már... Csak nem képzeled, hogy bármelyik pasi beismerje, hogy balfasz... Egyszerűbb genetikára fogni, vagy akár a nőket hibáztatni. Ők mindent frankón csinálnak, és nincs okuk változni. Szánalmas...
2021. okt. 29. 00:58
25 éves vagyok, kezdetektől gyorstüzelő. Sok lánnyal voltam mar együtt, nemcsak 1-2vel. Nem, nem tudom kontrollálni sehogy se. Sőt, minél tudatosabban rástresszelek erre, annál hamarabb elsülök. Ha meg elengedem magam, megint ugyanúgy elsülök. Engem baromira zavar, hogy nem tudok tartósan, jó sokat dugni, és így kielégíteni a lányokat. De az a vicc, hogy a partnereim magy részét nem zavarta. Sőt, volt aki mondta, hogy az előző pasija annyit sem bírt, mint én. Szerintem teljesen gyakori, hogy sok férfi pár perc alatt végez, csak mindenki szepiti a dolgokat, még a nők is.
2021. okt. 29. 08:24
10/13 A kérdező kommentje:
Nálam is ez a baj utolsó..
Ha meg a gondolat elterelést próbálom akkor fejben nem vagyok ott és nem tudom megélni az egész aktust
Kapcsolódó kérdések: