Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Korai magömlésben szenvedők...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korai magömlésben szenvedők járnak prostihoz?

Figyelt kérdés
Akik pár perc alatt elélveznek ők járnak prostihoz? Korai magömlésem van és nem tudom, hogy mihez lenne érdemes menni, aki nem dob ki 5 perc után ha elmentem, hanem tudjuk folytatni
2019. jún. 6. 17:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Időre fizetsz, olyanhoz menj akihez írtak véleményt és nyilván jókat, sok pasi úgy csinálja hogy az első megvan hamar, kis beszéd, aztán még gyors egy 2. kör is van.
2019. jún. 6. 18:04
 2/4 A kérdező kommentje:
Az a baj a véleményeknél nincs ilyenről szó, telefonba meg szerintem gáz lenne azzal kezdeni, hogy bocsi de hamar megvan az első fél órába belefér 2 aktus?
2019. jún. 6. 18:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Olvastam már olyat nem egyet, ahol azt írták hogy az első megvolt hamar, beszélgettek és utána megint volt egy. De akiről írják hogy kedves, jó volt vele, az tuti nem olyan aki kidob. De telefonba is rákérdezhetsz, hogy mi a helyzet akkor ha elsőre nagyon gyors vagy, nem kell félni, azért akarsz odamenni hogy megdugd, megkérdezhetsz tőle ilyesmit nyugodtan :D
2019. jún. 7. 08:02
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha félórára mész abban mindenképp csak egy alkalom van, szóval minimum 1 órára kell menni.

Sok lánynál az 1 órában kettő élvezés van viszont több lánynál voltam akik azt mondták hogy 'többszöri lehetőség' van. -szóval 3 vagy akár több. -ha képes vagy rá :)

Szóval kérdezz rá nyugodtan telefonban.

Azt meg tedd túl magad hogy 'jajj majd mit gondol' -mert hát kit érdekel :D

2019. aug. 6. 02:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!