Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már valakinek része éjszakai magömlésben?
Figyelt kérdés
Azt találtam ki magamnak, hogy 3 hétig nem maszturbálok, nem verem ki. Már letelt egy hét, de nagyon nehéz türtőztetni magam. Amikor feláll, szinte nem is érek hozzá, de már jön az előváladék. Lesz ebből éjszakai magömlés? Szeretném már megtapasztalni, mert 21 év alatt egyszer sem volt benne részem. Éjszaka is szokott erekcióm lenni, és tudni kell, hogy meztelenül alszok. Készülök rá, szóval nem lesz meglepetés. Ilyenkor spriccel, vagy folyik? Most viccet félretéve. 21/F2019. aug. 5. 18:07
1/5 anonim válasza:
ejszaka nem nyulsz a farkadhoz ,,mivel alszol nem fogod tudni,es en sem tudom hogy spriccelt e,,mert aludtam.ha ebren vagy akkor ha ugy all,es izgalomvan, kivered,de ekkor alszol.nem tudod,csak reggel amikor latod a foltokat
2/5 anonim válasza:
Lehetseges h lesz,nem biztos.En 18 napja nem huzogattam,egyszer volt magomles,10 nappal ezelott.Spriccel,legalabbis nekem.De keszulj fel,nagyon rossz lesz,ilyen nyalkas,ragacsos,hideg lesz az alsogatyad,bar te gondolom teljesen meztelenul alszol.Nekem csak rossz tapasztalatom van ikyen szempontbol,nem jo erzes szamomra.
3/5 anonim válasza:
Velem előfordult, hogy 2 hét kihagyás után megtörtént. Álmodtam valami "szépet", aminek a vége egy hatalmas spricc lett. Akkor ébredtem fel ténylegesen, amikor a gatyában lévő anyag kihűlt, addig félálomban voltam egy "hú de isteni volt" érzéssel. (Egyébként tényleg erőteljesebb és jobb orgazmusként éli meg az ember, mint a "kézivezérlést", főleg a kiváltó álomképek miatt...)
4/5 Liz* válasza:
Előre is elnézést, hogy nem vagyok férfi, de gondoltam érdekességképpen megosztom, hogy párommal rendszeresen élünk nemi életet, ennek ellenére már megtörtént vele egyszer (amiről tudok), viszont én már többször is elélveztem álmomban. Nem szokatlan, de mindig meglepődök, hogy produkálhat ilyet a test, úgyis ha egy ujjal sem érnek hozzá ...
5/5 anonim válasza:
Tizenéves koromban rendszeresen előfordult, már akkor is ha csak pár napig nem nyúltam magamhoz. Később már csak nagyon ritkán. De azt hiszem nem spriccelt csak kifolyt. Persze nem biztos, mert álmomban történt. :)
Volt amikor egyből felébredtem utána, valamikor csak reggel láttam az erdményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!