Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sub bdsm Lányok ti beszélnétek nyiltan a bdsm ről ? És ha egy férfi megkérdezi hogy lehetne e a subodotok mit válaszolnátok ? vagy inkább ti lennétek a szenvedő ? Kérlek nemmel és életkorral válszoljatok.
Figyelt kérdés
2022. jún. 4. 19:28
3/7 anonim válasza:
Egy szubmisszív nő mit tudna kezdeni egy másik szubmisszív partnerrel??? Egy domináns, vagy switch esetleg igen.
5/7 anonim válasza:
Mivel szub vagyok, nyilván nem kellene szub partner. Nem is értem a kérdést. :D Beszélgetni meg szeretek róla, de csak intelligens emberekkel, akik nem a képernyő másik végén hokizva olvassák azt, amit írok, hanem normálisan, tárgyilagosan képesek kezelni a témát és úgy beszélgetnek.
6/7 anonim válasza:
Szub vagyok, minek kellene szub férfi? Ezt nem teljesen értem.
Bár te már azzal sem vagy tisztában, hogy a szubmisszív NEM szenvedő fél, egyszerűen csak alárendelt.
A kettő nagyon nem ugyanaz.
7/7 A kérdező kommentje:
6/6 Bocsánat rosszul fogalmaztam igazad van ! Úgy értettem hogy subként voltál e másik oldalon dominaként és azt élvezted e? Viszont esetleg csak alárendelt szeretesz lenni ?
2022. jún. 9. 22:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!