Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekvállalás után azért van annyi elcseszett házasság, mert a kitágult és szexhiányban szenvedő tüzes kisanyukák vastag, nagyfarkú alfahímekre vágynak?
Imádom a Mátrix című filmet és gyakran elgondolkozok, hogy vajon tényleg csak egy burokban élünk amíg a robotok meg valahol rajtunk táplálkoznak..
De aztán rájövök, hogy ez teljes képtelenség mert az ilyen hülyékből mint a kérdező rengeteg van és kizárt dolog, hogy ezekből bármit is ki tudnának nyerni a robotok..
Jesszus 🤣 🤣 🤣 🤣
3 gyerekem született, hüvelyi úton. A szexuális életem éppen szárnyal, akivel eddig együtt voltam, majdnem mind megjegyezte, hogy milyen jó szűk vagyok.
Ja és emellett te tényleg h***e vagy 😆🤣
"Arra nem gondoltál, hogy otthon esetleg egy 20/5,5-es van?"
Nem is róluk beszélek. Sehol nem állítottam, hogy szülés után kivétel nélkül minden házasság elcsesződik. Hanem csak egy része.
"akivel eddig együtt voltam, majdnem mind megjegyezte, hogy milyen jó szűk vagyok."
Hát ha 5 centi vastag dorongja van, nem is csodálom, hogy megjegyezte. Nekem 3,7 vékony.
Ahha tehát itt van a probléma!!
Neked van kissebségi komplexusod amit a nőkre akarsz áthárítani és úgy beállítani az egészet mint ha ők tehetnének arról, hogy neked ekkora méreteket dobott a gép!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!