Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a férfiak akik erényövet hordanak rendszeresen, úgy hogy a női párjuk őrzi a kulcsot. Azok miért vannak nővel, miért nem inkább férfival?
A leszbikus is minek akar nőt meg dildót ha van pasi igazival?
Ez nem így működik:D
"Úgy gondolom hogy aki ilyenbe belemegy az nem heteroszexuális."
Rosszul gondolod, ez az egyszerű magyarázat.
"A peniszükel nem tudnánk orgazmust átélni rendesen"
Erényövben is át lehet élni orgazmust például az erényöv vibrátoros izgatásával, ráadásul az erényövet le is lehet venni. Olyan mint a butt plug, van aki állandóan hordja, de a többség alkalmi használó.
"továbbá ülve pisilnek"
Én ismerek olyan férfit, aki nem hord erényövet, mégis ülve pisil.
"Van itt olyan aki hord erényövet de nem él át prosztata élvezést illetve hasonló nővéneveléses dolgokat?"
Én szeretném kipróbálni az erényövet, de nem vágyok sem arra hogy bárki bármit feldugjon nekem, sem nővénevelésre. Képzeld el, erényövet nem csak 24/7 lehet hordani, sok pár csinálja azt, hogy szex előtt pár órára teszi fel a pasi, amíg pettingelnek, izgatják egymást, majd közvetlenül aktus előtt veszik csak le. Ez is csak egy szexuális segédeszköz, semmi köze nincs a szexuális irányultsághoz.
"Számomra érthetetlen hogy miért nő kell nekik."
Mert heteroszexuálisak
Miért ne lenne hetero?
Pont az a lényeg, hogy egy nő dominálja le. Egy nő uralkodjon rajta .
Nagyon tévedsz! Úgy látom, alap szexuális kultúrával élsz,ezért szerintem, soha nem fogod megérteni.
Azok a pasik, akik szeretik az anált, miért nem pasival vannak? S@gglyuk van nőn, és pasin. A homoszexuálisok szokták egymás s@ggét dugni. Na ugye, ez jó kérdés???
Mi tökre átlag párnak indultunk, mikor megismerkedtünk. Semmi különleges fétis, semmi hajlam. Egyszer elkezdünk játszani, és mindíg messzebb kerültek a határok. A vég, nem tudjuk hol van, de keressük. Jelenleg párom 24/7 erényövbe kulcs nálam. De ettől mi már nagyon messze járunk úgy,hogy eggyikünknek sincs semmi homo, vagy biszexuális hajlama. Soha nem is próbáltuk nem is vágyunk rá,pedig párom "hagyományos" orgazmust nem élt átt már 2éve. Köszönjük, jől elvagyunk a mi kis játékainkal, és nagyon jól érezzük magunkat.
#6 És igazából mennyien lennének a párod helyében!
Mondhatja bárki hogy ezek beteg dolgok (jó párszor megkaptuk már ezen az oldalon is), de akit nem vonzanak az ilyen játékok azok nem fogják megérteni. Van aki azt sem érti meg hogy miért jó a túrós tésztát/csuszát pörccel és cukorral egyszerre enni, de mégis vannak akik úgy eszik, mert nekik így finom.
Én is vágyom egy olyan kapcsolatra, ahol a barátnőm/feleségem bezár egy erényövbe amit 24/7 tudok viselni, és ezzel ő is és én is boldog leszek. Persze ha már az egyik félnek nem ilyenek az igényei akkor az a kapcsolat úgysem fog működni. De én is hiába vágyom arra hogy be legyek zárva, nem tudnám elképzelni, hogy ezt ne egy nővel éljem meg. Egyáltalán nem vonzódok férfiakhoz.
Engem nem állandóan zár be a feleségem. Kb 1 hónapokra szokott mikor hogy van kedve.
De teljesen egyértelmű, hogy ezt egy nő teszi.
Én hordok erényövet, a prosztataizgatást még régen kipróbáltam egyszer, de a feleségemmel soha nem került szóba, engem se izgat annyira a feleségemet meg főleg nem. Nővé "nevelés" szóba se került nálunk, egyikünket se vonzza a dolog.
A mi kapcsolatunknak a megalázás nem annyira hétköznapi része, az alárendeltséget máshogy is ki lehet élni. Pl. szimplán azt csinálom amit mond, vagy egész hétvégén őt kényeztetem, én meg nem kapok cserébe semmit. Ezt mindketten élvezzük.
Nem tudom hogy ti hogy csajosztatok be :D Na Mind1 nem azért posztoltam hogy kritizáljak másokat. Csak nekem meglepő. Úgy mint az is hogy rosszlányokon nincs férfi dóm csak nő.
Érdekes világ. Egyébként én bi vagyok.
Az hogy nő/férfi uralkodjon rajtam tetszene. De csak szexuálisan. Anyagilag tuti nem fizetek, és házimunkákat végző rabszolga se. Úgy hogy van egy olyan érzésem hogy ez ki fog maradni a életemből.
Sőt felcsapok majd férfi dominának. Ahogy láttom sok a passzív. Bár ti nem valljátok annak magatokat, de fura.
Sztem élvezet nélkül semmi értelme az életnek.
Na egy utolsó kérdésem a nők felé. Volt valaho ló pasitok aki felvette az erényövet?
Plusz 1 a férfiaknak
Mikor hoztátok föl a párotoknak az erenyovtemat? Volt olyan akinél a nő kezdeményezte ezt a fajta "játékot".
A nő költ a fizetésetekből?
Rátok költ a nő? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!