Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányokat mennyire zavarja ha egy fiú rendszeresen maszturbál (akár rá)?
Engem egyáltalán nem zavar, sőt. Azt mondjuk szívesebben szeretem amikor rám élvez el a párom, ma reggel a fenekemre élvezett egy nagyot amíg tangában voltam és élveztem minden egyes percét 😍
20 / L
Egyáltalán nem zavar. Miért zavarna? Én is szoktam, ő is szokott, az emberek 99%a szokott.
Ha meg valaki rám gondol miközben magával játszik, most mit kezdjek vele. Arra gondol amire szeretne, minden joga megvan hozzá. Azért annyira nem nagy ügy.
2-es vagyok
Akkor amúgy egyáltalán a férfiak minek raknak ki ilyen kérdéseket amikor a nők, lányok ha válaszolnak, le lesznek pontozva egy őszinte vélemény miatt és rögtön férfi lesz?! Ennyi erővel akkor itt a szexualitás kategóriában mindenki férfi, egyáltalán nincs itt egy nő sem :D Nem, nem vagyok semmilyen Sanyika de ezek szerint kedves 3-as te jobban tudod mi van alattam, pin@ vagy f@sz :D
Nagyon okosak vagytok hogy egy hozzászólás alapján ítélitek meg ki nő vagy férfi. Mintha a nők nem szeretnének perverzkedni csak ti férfiak :D
Nő vagyok, sőt, egy anya és igen, szeretek perverz lenni, ettől még nem leszek Sanyika, se nem lesz farkam. Ennyit erről.
Szerintem undorító, ha egy férfi kielégíti magát.
A nőknek szabad, a férfiaknak nem.
Igazàból számomra szexi ha tudom hogy rám gondol miközben kielégíti magát, ha tudom hogy izgalomba hozom már csak azzal hogy vizuálisan megjelenít a fejében.
20/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!