Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Azok a férfiak akik erényövet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a férfiak akik erényövet hordanak rendszeresen, úgy hogy a női párjuk őrzi a kulcsot. Azok miért vannak nővel, miért nem inkább férfival?

Figyelt kérdés
Úgy gondolom hogy aki ilyenbe belemegy az nem heteroszexuális. Nem értem hogy miért jó ez nekik. A peniszükel nem tudnánk orgazmust átélni rendesen, továbbá ülve pisilnek. Én értem hogy izgalmas, főleg prosztata élvezésre való rá szokás miatt. Csak akkor minek akkartok nőt? Van itt olyan aki hord erényövet de nem él át prosztata élvezést illetve hasonló nővéneveléses dolgokat? Számomra érthetetlen hogy miért nő kell nekik. Szerintem egy szubhoz férfi illek jobban. Érdekelne nők véleménye is hogy az ilyen papucs emberek, miben rejlik a szexuális élménye. Abban biztos vagyok hogy a nők nagy része ezt elutasítja és aki elfogadja, az inkább csak kihasználja a szenvedő férfit.

2023. jún. 14. 14:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
94%

"Sőt felcsapok majd férfi dominának."

A férfit mondjuk nem is dominának hívják, de aki ennyire nem ért a témához, attól elnézhető a fogalomzavar :)

2023. jún. 16. 14:04
 12/14 A kérdező kommentje:
Domnak
2023. jún. 16. 17:50
 13/14 anonim ***** válasza:
93%
Teljes egészében hetero vagyok, ezért vagyok nővel. Az erényöv manapság már nem olyan idegen és tabu, mint régen volt. Nekem a barátnőm nagyon nyitott volt arra, hogy elkezdjen a hálószobában dominálni, és ugyan az erényöv nem az ő ötlete volt, de különösebb győzködés nélkül elfogadta, hogy ez engem vonz, és beleegyezett, hogy kipróbáljuk. Ennek már több mint 3 hónapja, és nem hiszem, hogy valaha visszamegyünk az erényöv előtti életbe. Ami viszont nagyon fontos, hogy az erényöv viselése még nem tesz engem, mint férfit a párkapcsolatban rabszolgává. A szex és erekció feletti kontrollal manipulálni és visszaélni nagyon nem egészséges lépés a párkapcsolati dinamika szempontjából, mi ezt idejekorán megbeszéltük, hogy nem szeretnénk ebbe az irányba elmenni. Úgyhogy mi továbbra is egyenlően igyekszünk elosztani a házimunkát és a költségeket, ebben igazából semmi változás nem történt az erényöv előtti időszakhoz képest.
2023. jún. 17. 23:20
 14/14 anonim ***** válasza:
Ahogyan a #13-as leírta, én is pont ilyen kapcsolatra vágyom. De semmiképp sem tudnám ezt elképzelni egy férfival.
2023. jún. 18. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!