Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 éves lányként ilyen testi karakterisztikákkal melyik országban találhatnak a férfiak elég vonzónak?
Figyelt kérdés
Már sokat fogytam, de még mindig van mit:-/ Nem rég elkezdtem cardiozni, hogy fogyhassak gyorsabban.
184 cm és 100 kg vagyok :-/ A melleim mérete C, a csípőm széles és a fenekemben meg a combjaimban is van töblet. A hasam már kicsi, de még van.
Itt Magyarországon nem hinném, mert itt mindenki a soványokat akarja, de én amúgy is ez a félénk típus vagyok és nem járok sehova, mert szégyenlem a súlyom és a magasságom is.
máj. 7. 19:16
21/28 anonim válasza:
Figyu, kardiózunk aztán közös progress.
22/28 anonim válasza:
Dobj egy képet privátban. Anélkül lehetetlen megmondani… simán lehet hogy jól oszlik el, de az is lehet, hogy marhára nem.
23/28 anonim válasza:
Rendben vagy ígyahogy vagy, s a rosszindulatú, alpári retek hozzászólásokkal ne foglalkozz, mert csak monitor mögül nagy az arcuk!
24/28 anonim válasza:
Nálam mondjuk nyerő lennék ilyen alkattal, imádom a teltebb lányokat, ha van mit fogni :)
Bár a magasságod kicsit zavaró lenne mert csak 175 vagyok, de a testalkatod bejövős :)
25/28 A kérdező kommentje:
Engem nem zavarnak az alacsonyabbak férfiak.
máj. 8. 11:35
27/28 anonim válasza:
Szerintem nincs miért izgulnod magaddal kapcsolatban, még nem látott senki élőben, mégis már most kapós vagy. És én is beállok a sorba, örömmel megmutatnám neked, milyen érzés az amikor elhiheted, hogy jól nézel ki😍😉…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!