Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy 21 éves férfi és egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 21 éves férfi és egy 40+-os nő között működhet egy szexkapcsolat?

Figyelt kérdés

Véleményekre vagyok kíváncsi.

Ha igen, mennyire megértő a nő, ha mondjuk a férfi egy kicsikét még "bénább" az ő igényeihez képest? Remélem értitek mire gondolok. :)

Avagy mennyire türelmes?

2023. szept. 25. 23:35
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
74%
Minden ember más. Nekem ilyen idősen csak idősebb nőim voltak. Sokat lehet tőlük tanulni.
2023. szept. 25. 23:50
 2/19 anonim ***** válasza:
80%

Elvileg miért ne működhetne?

Vannak nők, akik imádják a fiatal srácokat és szeretnek tancsinénik lenni. De előfordulnak olyanok is, akik azért egy 21 éves sráctól elvárják hogy ne bénázzanak.

Egyénfüggő.

Próbáld fel, majd kiderül! 😆

2023. szept. 25. 23:53
 3/19 anonim ***** válasza:
84%
Persze hogy működhet nem az életkor számít!
2023. szept. 26. 00:02
 4/19 anonim ***** válasza:
83%
Miért ne müködhetne?
2023. szept. 26. 00:19
 5/19 anonim ***** válasza:
56%

Ha a 40+ os nő kimondottan fiatal 20-as pasikra vágyik és bejön neki a pasi akkor működhet. Ha "tanárnénit" akar játszani és direkt erre hajt akkor nem baj, ha bénázol az elején.

Hozzáteszem, ha már van konkrét kiszemelted ÉS a nő is akar tőled valamit akkor hatalmas szerencséd van, mert ilyen tízezerből ha egyszer előfordul. Csak ügyesen, ne baltázd el :)

2023. szept. 26. 01:34
 6/19 anonim ***** válasza:
16%
Engem nagyon idegesítene, hogy anyáskodnának felettem. 21 évesen legyen önálló, fuggetlen a férfi, reáls, elérhető célokkal és családfő szerepvállalással. A férfi az, akire a nő biztonsággal és szeretettel felnézhet, rábízhatja az életét.
2023. szept. 26. 02:15
 7/19 anonim ***** válasza:
82%
Igen!
2023. szept. 26. 03:36
 8/19 anonim ***** válasza:
83%

Attól függ, a nő mennyire korrekt, normális, vagy csak kúrógép.

Engem dobott ki hasonló felállásban, mert több alkalom után egyszer hamar elmentem.

2023. szept. 26. 06:21
 9/19 anonim ***** válasza:
80%
Én 25 évesen csöppentem egy ilyen szituba. Igen, az elején bénáztam, viszont sokáig bírom. Ezért folyton keresett. Hatalmasakat dugtunk. :)
2023. szept. 26. 06:59
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen igen
2023. szept. 26. 07:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!