Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 21 éves férfi és egy 40+-os nő között működhet egy szexkapcsolat?
Véleményekre vagyok kíváncsi.
Ha igen, mennyire megértő a nő, ha mondjuk a férfi egy kicsikét még "bénább" az ő igényeihez képest? Remélem értitek mire gondolok. :)
Avagy mennyire türelmes?
Elvileg miért ne működhetne?
Vannak nők, akik imádják a fiatal srácokat és szeretnek tancsinénik lenni. De előfordulnak olyanok is, akik azért egy 21 éves sráctól elvárják hogy ne bénázzanak.
Egyénfüggő.
Próbáld fel, majd kiderül! 😆
Ha a 40+ os nő kimondottan fiatal 20-as pasikra vágyik és bejön neki a pasi akkor működhet. Ha "tanárnénit" akar játszani és direkt erre hajt akkor nem baj, ha bénázol az elején.
Hozzáteszem, ha már van konkrét kiszemelted ÉS a nő is akar tőled valamit akkor hatalmas szerencséd van, mert ilyen tízezerből ha egyszer előfordul. Csak ügyesen, ne baltázd el :)
Attól függ, a nő mennyire korrekt, normális, vagy csak kúrógép.
Engem dobott ki hasonló felállásban, mert több alkalom után egyszer hamar elmentem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!