Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Összejönnétek olyan pasival...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek olyan pasival aki 21 éves korára kb 50 lánnyal volt?

Figyelt kérdés

Van egy lany, akiben megtaláltam mindent amit kerestem.

Félek ha elmondom az eddigi kalandjaim számát kiakad.

Elmerjem mondani, vagy maradjon titok?

2023. okt. 11. 16:29
 1/8 anonim ***** válasza:
74%
El.
2023. okt. 11. 16:30
 2/8 anonim ***** válasza:
25%
Nyugodtan szépíthetsz. Semmi jelentősége, hogy 50 vagy 20. És mégis jobban hangzik.
2023. okt. 11. 16:41
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Csak olyannal jönnék össze.
2023. okt. 11. 16:43
 4/8 anonim ***** válasza:
20%
50 Marokmarcsa volt? Azt nyugodtan mond el.
2023. okt. 11. 17:12
 5/8 anonim ***** válasza:
50%

"Van egy lany, akiben megtaláltam mindent amit kerestem."

Jó.

"Félek ha elmondom az eddigi kalandjaim számát kiakad."

Feltehetőleg így lesz, mert fél, hogy ő is csak egy rovás lesz a listán. Sokakat elrettent, akik komoly kapcsolatot keresnek.

"Elmerjem mondani, vagy maradjon titok?"

Később, amikor már fix a viszony és szeretitek is egymást, el lehet mondani, de ne ez legyen az első fél óra témája. Viszont a kapcsolatok számát tekintve őszinte lennék, ha az a téma feljön, mert egy párkapcsolat és az egyéjszakás két külön kávéház.

2023. okt. 11. 17:20
 6/8 anonim ***** válasza:

És miért kéne erről beszélni ?

Kivéve ha dicsekedni akarsz.

2023. okt. 11. 18:41
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ezzel kell kezdened. Amikor stabil a kapcsolat, akkor sem kell ezt feszegetni, mert feszültséget okoz. 46 évesen egy randi alatt megkérdezte a hölgy, hogy mennyi az annyi, vagyis hány nővel volt kapcsolatom. Mikor mondtam, hogy nem erről kellene beszélgetnünk, rögtön mondta, hogy mennyi férfival volt( nem volt túl sok). Erre óvatosságból kb a negyedét mondtam, hátha rástresszel a dologra. Ezután közölte, hogy nem akar rajta lenni a listámon ha ilyen sokan vannak. Na bumm. Ha komolyan gondolod, akkor amúgy sem számít.
2023. okt. 11. 20:26
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem nagy ügy, ha a pettingeket (orál, kézimunka stb) is beleszámoljuk, akkor nekem ennél több pasival volt dolgom 21 éves koromig. Szóval ha a pasinak is volt ennyi, akkor mi van?

Ahogy azokkal sincs baj, akiknek meg csak 2-3 volt, ők is lehetnek jók, tapasztaltak a szexben.

2023. okt. 12. 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!