Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 21 éves lányként ilyen testi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21 éves lányként ilyen testi karakterisztikákkal melyik országban találhatnak a férfiak elég vonzónak?

Figyelt kérdés

Már sokat fogytam, de még mindig van mit:-/ Nem rég elkezdtem cardiozni, hogy fogyhassak gyorsabban.

184 cm és 100 kg vagyok :-/ A melleim mérete C, a csípőm széles és a fenekemben meg a combjaimban is van töblet. A hasam már kicsi, de még van.

Itt Magyarországon nem hinném, mert itt mindenki a soványokat akarja, de én amúgy is ez a félénk típus vagyok és nem járok sehova, mert szégyenlem a súlyom és a magasságom is.

máj. 7. 19:16
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
56%
Mi az a C mell? Egyszerűbb lett volna egy arc nélküli fotót feltenned, mert ezt így a kutya sem érti, ráadásul a kilók rengeteg módon tudnak eloszlani. Egy brazil seggű, húsos és feszes csaj pl full szexi, egy löttyedt, aránytalan nő meg nagyon nem az.
máj. 7. 19:20
 2/28 A kérdező kommentje:

Nekem feszes, mert edzek már másfél éve.

C cup-ra gondoltam.

máj. 7. 19:23
 3/28 anonim ***** válasza:
64%
Kérdező! 181 centi magas, 78kilós pasi vagyok, 18centis farokkal. A hasamből még van mint fogyni, de már nem sokat. Szerinted jó pasi vagyok? Várom megtisztelő válaszod!
máj. 7. 19:27
 4/28 A kérdező kommentje:
Ok. A nemi szerved méretét nem kellet volna kiírni, de ha a hasad miatt aggódsz, az nem gond. És a magasságod és a súlyod sem probléma.
máj. 7. 19:30
 5/28 anonim ***** válasza:
85%
Engem sem érdekel a melled mérete! Szóval egálban vagyunk!
máj. 7. 19:32
 6/28 anonim ***** válasza:
100%

Az arabok buknak a nagy kufferra, és főleg a túlsúlyos csajokra. Ök viszont kicsik

Szerintem lefogysz 70-75kg -ra, és tökéletesen jó helyed lesz itt Magyarországon. Csak így tovább, és ne add fel

máj. 7. 19:38
 7/28 anonim ***** válasza:
34%
Én, ugyan magyar vagyok, de Ausztriában élek, mondjuk, tuti nem állnál velem szóba, mert sokkal alacsonyabb vagyok nálad, de engem nem a külső paramétereid érdekelnének, illetve, itt annyi féle ember van, és nem igazán foglalkozik senki a másik származásával, testi adottságaival sem. Egyszer voltam laza kapcsolatban egy szintén sokkal magasabb nővel mint én, valamit egy magyarországi vidéki város belvárosában kellett intéznie, sokan megnéztek minket, és erre ő még rá is játszott, lehajolt, átölelt, megcsókolt, jó hangosan mondta, hogy " ugye te vagy a kicsikéém". Akkor nem, de utána nálam akkorát röhögtünk az egészen, azok az arcok.. De, hogy a kérdésedre válaszoljak, szerintem Skandináviában bőven vannak ilyen lányok, mondanám, hogy Oroszországban is, csak most oda picit kockázatos utazni. Nagyon tetszik a lazaságod!
máj. 7. 19:39
 8/28 anonim ***** válasza:
A skandináv országokban figyelnek magukra, nem túlsúlyosak. Szóval azt nem ajanlom
máj. 7. 19:41
 9/28 A kérdező kommentje:
Köszi 10. Nos, nekem már tetszettek 170 cm magas pasik is. Nekem a magasság a férfiaknál nem kizáró ok, de szerintem a férfiakat zavarná, ha a társuk magasabb.
máj. 7. 19:43
 10/28 anonim ***** válasza:
73%
megjött a kanos törpe. erős puncihiány lehet, ha itt smúzol úgy, hogy nem is látta a kérdezőt!
máj. 7. 19:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!