Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 éves lányként ilyen testi karakterisztikákkal melyik országban találhatnak a férfiak elég vonzónak?
Figyelt kérdés
Már sokat fogytam, de még mindig van mit:-/ Nem rég elkezdtem cardiozni, hogy fogyhassak gyorsabban.
184 cm és 100 kg vagyok :-/ A melleim mérete C, a csípőm széles és a fenekemben meg a combjaimban is van töblet. A hasam már kicsi, de még van.
Itt Magyarországon nem hinném, mert itt mindenki a soványokat akarja, de én amúgy is ez a félénk típus vagyok és nem járok sehova, mert szégyenlem a súlyom és a magasságom is.
máj. 7. 19:16
11/28 anonim válasza:
Sehol nem találják vonzónak a debella nőket.
12/28 A kérdező kommentje:
Debella?
máj. 7. 19:47
13/28 anonim válasza:
Ez mar ferfi meret, kedves Kerdezo. Sajnalom a rossz hirt.
14/28 A kérdező kommentje:
Azért akarok fogyni tovább :-(
máj. 7. 20:08
15/28 anonim válasza:
Kedves kérdező! Én 174 cm vagyok, 70 kg. Mennyire zavarna Téged a különbség köztünk? Én szeretem a magas Nőket, alkat pedig egy dolog, de úgy veszem észre, a személyiséged szimpatikus számomra. 🤗☺️
16/28 A kérdező kommentje:
Engem nem zavarna. Már írtam,hogy tetszettek 170 cm magas férfiak is.
máj. 7. 20:12
17/28 anonim válasza:
Újabb kanos társkeresőzik. Kárj pina fotót is a kérdezőtől! Ki tudja?
18/28 anonim válasza:
Gondolom ha ruhás képet kérnék arc nélkül, nemet mondanál.
19/28 anonim válasza:
Szerintem te túl sokat adsz mások véleményére, és túl sokat görcsölsz olyanokon amiken nem tudsz változtatni. Ha jobban érzed magad a bőrödben mert edzeni jársz és jobban akarsz kinézni, azzal nincsen baj, ezzel én is így vagyok. De ezt ne mások véleményére alapozd, hanem érezd jól magad a saját bőrödben. Egyébként még látatlanban valon is 100% biztos vagyok benne hogy Qrvajól nézel ki, és vonzóak a formáid. Az is tévedés hogy legtöbben a vékony lányokat szeretik, nálam is volt ilyen rész, de ez addig tartott amíg találkoztam valakivel akin volt fogni való. Nos, kevés dolog van a világon amivel űberelni lehet egy kis kapaszkodót😋. Szerintem ne aggódj a vonalaid miatt, inkább próbáld ki a barátnőiddel valami szórakozó helyen az eredményt amit el értél, szerintem nem fogsz unatkozni😉…
20/28 anonim válasza:
#12 Nekem pl volt veled egymagas csajom, én 182 vagyok.
Igazából szerintem alkatra is olyan volt mint te. Remélem nem te vagy Zsuzsi. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!