Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok, akiknek csak a nagyobb farok jön be, tisztában vannak vele hogy ők túl tágak?
Figyelt kérdés
Vagy nem is gondolnak bele hogy az o meretuk se atlagosmáj. 7. 08:32
61/70 anonim válasza:
#58 De miért vagytok ilyen rohadt biztosak benne, hogy azok kamu indokok?
62/70 anonim válasza:
Én is felteszem a kérdést: miért gondoljátok, hogy kamuindok volt az, ami szerint NEM a kisf.sz volt a probléma...
Tehát elmondja a csaj, hogy amúgy "soha nem figyelsz rám, nem csak szex közben, azt se tudod mikor van a szülinapom, és mindig minden konfliktusnál a f.szodat hozod elő, hogy az a hibás."
És akkor a kisfa.szú párja meg: " mondott mindenféle indokot, de biztos vagyok benne, hogy a kisfa.szom a hibás."
Szánalmas incelek gyülekezete.
63/70 vayma válasza:
22 évig voltam 13-14 cm mérettel rendelkező férfivel szinte nulla előélettel. Jó volt a szex, de semmi extra és mindig volt hiányérzetem. Válás utan volt extra vastag 19 cm, ami nem volt jó, így azt gondoltam, hogy nekem ez már túl nagy. A mostani páromnak 23 cm és olyan multiorgazmusaim vannak, amiket nem hiszek el és neki is most van életében először, hogy nem finomkodik. Szóval a kérdésre válaszolva, nem vagyok tág, de extrém hosszú a hüvelyem. Szerintem mindenkinek megvan, akivel tökéletesen illeszkedik. A kisebb mérettel is.
64/70 A kérdező kommentje:
23 centi volt? En meg most jottem a holdrol😂
máj. 8. 09:03
65/70 anonim válasza:
64
Látjuk. De annak is a sötét oldaláról...
66/70 anonim válasza:
#29 vagyok. Miért lettem lepontozva? Nem azt írtam, hogy mindenki olyan ... 😑
67/70 anonim válasza:
64-es lehet hogy hazudott a méretéről a csajnak mert a legtöbb férfi valamiért pár centivel nagyobbat mond a valósnál, de nem biztos mivel a legnagyobb pénisz méret az 34cm szóval nem lehetetlen hogy tényleg 23cm a 63-as párjának.
68/70 anonim válasza:
Én a 27-es vagyok én se értem hogy miért lettem lepontozva, én pont azt írtam hogy nem baj az ha egy lánynak nagyobb a hüvelye az átlagnál, el kell fogadni és kész.
69/70 vayma válasza:
63-as vagyok. 2 méter magas, 50-es lábbal. Mindene arányos.
70/70 anonim válasza:
#68 Hogy merészelsz olyat írni, hogy egy lánynak nagyobb a hüvelye az átlagnál? Mindenkié szűkebb az átlagnál, és aki mást mond, az egy kisfarkú incel hülyegyerek, és különben is minden férfi disznó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!