Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A lányok, akiknek csak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok, akiknek csak a nagyobb farok jön be, tisztában vannak vele hogy ők túl tágak?

Figyelt kérdés
Vagy nem is gondolnak bele hogy az o meretuk se atlagos
máj. 7. 08:32
1 2 3 4 5 6 7
 41/70 anonim ***** válasza:
Hm...
máj. 7. 12:44
 42/70 anonim ***** válasza:
De most a hossz meg a vastagság nem egy paraméter. Aki szűk az elvileg úgy szűk, hogy a vastag péló feszül benne. De attól még lehet, hogy a mélysége nagy a hüvelynek és egy hosszabb, de nem annyira vastagot tövig befogad.
máj. 7. 12:50
 43/70 anonim ***** válasza:
24%

Kedves megkeseredett kisfarkú lúzer kérdező.

Annyira vágod ezt a témát hogy lassan kisdoktorit írhatnál belőle.

Viszont van egy bökkenő, te ezt (szex) még az életedben nem próbáltad. Van neked is lukad, oda kell pucsíttani egy kisfarkú meg egy nagyfarkú, egy vékonyabb és egy vaskosabb szerszám elé és ha már lesz egy kis tapasztalatod (másképp nem jutsz szexhez) akkor oszd az észt.

máj. 7. 12:58
 44/70 anonim ***** válasza:

Igen, a végtelenségig tágul a hüvely. Kifér rajta egy 4 kilós baba feje is!!

Nehogy már a pénisz ne férjen be...ha-ha.

máj. 7. 13:32
 45/70 anonim ***** válasza:

Az első szülésem után is elég szűk voltam.

(Ezt nem én mondom, hanem akikkel szexeltem.)

Mégis mindig a 18 körülit preferáltam, szóval nem, ez nem így van 😅

máj. 7. 14:55
 46/70 Micimacko67 ***** válasza:
#45, te mint nő, kérlek magyarázd már el nekem, hogy a 18 centis HOSSZ, hogyan függ össze azzal, hogy a hüvelyed szűk volt?
máj. 7. 14:57
 47/70 anonim ***** válasza:

#45 vagyok, alapból a kérdező megközelítése bukik ugyanezen az elven igazából, mert alapjáraton sehogy.

De ha belemegyünk egy kicsit a részletekbe, én azt szoktam mondani, a megfelelő vastagság számomra az, amire még rá tudok fogni úgy, hogy a mutatóujjam összeérjen a hüvelykujjammal, de már azért igencsak kelljen szorítanom.

(Nincs nagy kezem/hosszú ujjaim, szóval aminél így laza, az nálam virsli.)

Másrészt tapasztalatom szerint azért általában arányos a fa$z hossza a vastagsággal (kivételek nyilván vannak, de többnyire így volt.)

Egyszer volt "szerencsém" alkarom-vastagságúhoz, na azt pl én sem preferálom, nem is esett jól.

máj. 7. 15:16
 48/70 A kérdező kommentje:
Itt csak abban erositettek meg hogy a kicsi atlagos/vekony kifejezetten hatrany a noknek, ezert is igaz az evolucios elmeletem miszerint par szaz ev mulva kiszelektalodnak az atlag alattiak
máj. 7. 15:18
 49/70 anonim ***** válasza:
100%
A hossz és a vastagság általában összefügg. Nem láttam még rövid de extrém vastag, sem kifejezetten hosszú és extrém vékony faszt. Nem állítom, hogy nincs, nem láttam még minden faszt. Amit láttam azoknál a rövidebb vékonyabb, a hosszabb vastagabb volt. Biztos van kivétel, nem kell mondani. De az az elv, miszerint a nagyobb fasz vastagabb is, általánosságban igaz. Kár is ezen rugózni és értetlenkedni...
máj. 7. 15:31
 50/70 anonim ***** válasza:
100%
Nekem aztán tökmindegy, hogy én vagyok-e túl tág, vagy a pasi mérete a túl kicsi, mert ez nem arról szól, hogy valamelyikünk mindenképpen meg legyen szégyenítve az adottságai miatt, hanem arról, hogy egy méretben velem kompatibilis partnerrel jobban élvezem a szexet, mint egy olyannal, akiből alig érzek valamit. Ha _számomra_ valaki kicsi/vékony, azon az nem fog segíteni, hogy elkezdem ostorozni magam, hogy biztos velem van a baj.
máj. 7. 15:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!