Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok, akiknek csak a nagyobb farok jön be, tisztában vannak vele hogy ők túl tágak?
Kedves megkeseredett kisfarkú lúzer kérdező.
Annyira vágod ezt a témát hogy lassan kisdoktorit írhatnál belőle.
Viszont van egy bökkenő, te ezt (szex) még az életedben nem próbáltad. Van neked is lukad, oda kell pucsíttani egy kisfarkú meg egy nagyfarkú, egy vékonyabb és egy vaskosabb szerszám elé és ha már lesz egy kis tapasztalatod (másképp nem jutsz szexhez) akkor oszd az észt.
Igen, a végtelenségig tágul a hüvely. Kifér rajta egy 4 kilós baba feje is!!
Nehogy már a pénisz ne férjen be...ha-ha.
Az első szülésem után is elég szűk voltam.
(Ezt nem én mondom, hanem akikkel szexeltem.)
Mégis mindig a 18 körülit preferáltam, szóval nem, ez nem így van 😅
#45 vagyok, alapból a kérdező megközelítése bukik ugyanezen az elven igazából, mert alapjáraton sehogy.
De ha belemegyünk egy kicsit a részletekbe, én azt szoktam mondani, a megfelelő vastagság számomra az, amire még rá tudok fogni úgy, hogy a mutatóujjam összeérjen a hüvelykujjammal, de már azért igencsak kelljen szorítanom.
(Nincs nagy kezem/hosszú ujjaim, szóval aminél így laza, az nálam virsli.)
Másrészt tapasztalatom szerint azért általában arányos a fa$z hossza a vastagsággal (kivételek nyilván vannak, de többnyire így volt.)
Egyszer volt "szerencsém" alkarom-vastagságúhoz, na azt pl én sem preferálom, nem is esett jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!